Un nou complex rezidential in centrul Capitalei

12 septembrie 2006

Irlandezii de la compania Mivan, specializata in dezvoltari imobiliare, investesc 85 milioane de euro pentru construirea unui nou complex rezidential NewTown Residence, in Bucuresti, anunta CB Richard Ellis. Ansamblul rezidential se va dezvolta in partea de est a Capitalei, aproape de intersectia a doua artere principale Baba Novac cu Mihai Bravu... pe str. Dristorului nr. 91. Cei care vor cumpara aceste apartamente au avantajul ca vor fi aproape de centru (la doar 4 km de Piata Unirii), in vecinatatea Bucuresti Mall. Proiectul urmeaza sa fie dezvoltat in doua faze, prima faza urmand sa fie gata la sfarsitul lui 2007. In schimb, lucrarile de constructie vor incepe in ultimul trimestru al acestui an. In fiecare dintre cele doua etape de constructie vor fi dezvoltate cate cinci module, doua cu parter, plus 5 etaje, si alte trei cu parter, plus 12 etaje. In jurul blocurilor va fi un spatiu verde de aproximativ 900 de mp.

Apartamente la dimensiuni europene

NewTown Residence este un ansamblu rezidential cu suprafete generoase. Apartamentele, cu terase de doi metri latime, vor avea un look modern si finisaje deosebite. Balcoanele sunt proiectate a fi amplasate pe toata lungimea apartamentului, cu balustrada din sticla laminata. Pe langa ansamblul propriu-zis de apartamente, NewTown Residence va cuprinde o zona comerciala, gradinita si sala de fitness.

Facilitati

Asa stand lucrurile, se pare ca viata la bloc ... pur si simplu nu va mai fi ceea ce a fost! Mai ales daca ne gandim si la facilitatile de care dispune fiecare apartament: internet, telefon, cablu TV, facilitati pentru instalarea de aer conditionat, precum si posibilitatea achizitionarii a doua locuri de parcare pentru fiecare familie. De asemenea, beneficiati de sase lifturi (cate 2 lifturi pe fiecare tronson, 3 dintre ele de mari dimensiuni, adaptate transportului de mobila). Mentionam ca holurile de la intrare sunt securizate, finisate cu pardoseala de piatra naturala. Complexul rezidential este securizat 24 de ore din 24 prin card-uri si personal de paza, cartele de acces in parcare, in holurile de intrare si cartela de activare a lifturilor. Nu trebuie sa omiteti si alte facilitati importante, cum ar fi statiile de metrou, autobuz, tramvai si troleibuz, care sunt situate in apropiere. Accesul in complexul rezidential se face prin doua zone verzi, cu suprafete generoase, de aproximativ 900 mp. De precizat ar mai fi faptul ca 80% din apartamente sunt orientate in directia S, E si V.

Iata, asadar, casele ideale pentru cei care prefera un apartament "la cheie". Bucatariile sunt complet finisate si echipate cu produse electrocasnice cu marci recunoscute (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica). De asemenea, sunt dotate cu dulapuri, blat de lucru si corpuri suspendate si faianta. Baile sunt complet finisate si utilate. Printre alte facilitati amintim mocheta din dormitoare, gresia si faianta in baie, bucatarie si hol, in nuante la alegere. Tamplaria este din aluminiu cu rupere de punte termica si geam termopan de tip LOW E (low emissions), usi autoblocante si ferestre de 1.60 metri inaltime cu parapet de 65 cm.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro