Tranzactioneaza online actiuni pe bursa prin solutia BT Trade

13 septembrie 2006

BT Securities si Banca Transilvania au lansat aplicatia BT Trade, destinata vanzarii si cumpararii de actiuni listate la BVB. Astfel, de acum inainte, persoanele care efectueaza tranzactii bursiere pot plasa ordinele on-line, accesand site-ul www.bt-trade.ro, iar plata contravalorii acestora se poate realiza si cu ajutorul serviciului de Internet Banking al bancii, BT 24. 

In plus, prin BT TRADE persoanele fizice si juridice au posibilitatea de a primi - in timp real - informatii cu privire la investitiile proprii, despre evolutia pietei de capital, a indicilor bursieri, precum si a pietei valutare si monetare. Cu ajutorul BT Trade poate fi vizualizat contul si portofoliul propriu, existand totodata posibilitatea urmaririi cotatiilor inregistrate la Bursa, respectiv piata - pe 5 nivele de pret, a tranzactiilor efectuate de respectiva persoana sau firma, precum si modificarile survenite in urma unei tranzactii asupra portofoliului si soldului clientului, oferindu-i astfel posibilitatea de a efectua tranzactii intra-day.  

Deschiderea unui cont BT TRADE se realizeaza cu usurinta, prin accesarea adresei https://www.bt-trade.ro si completarea formularului on-line. BT Securities pune la dispozitie adresa [email protected] pentru persoanele care au nevoie de consultanta sau de informatii suplimentare.

BT 24 devine, asadar, o solutie financiara bivalenta, care asigura clientilor acces rapid si sigur la conturile proprii, oferind, in acelasi timp, posibilitatea achitarii contravalorii tranzactiilor bursiere efectuate on-line prin BT Trade. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro