Spatii de depozitare, disponibile la cheie

31 august 2006

Compania Regatta anunta disponibilitatea pe piata a unor spatii de depozitare situate in zona Militari, in apropiere de Metro. Compuse din doua module, spatiile includ atat hala cat si o zona de birouri. Ambele module pot fi cumparate la pretul de 3,6 milioane de euro, plus TVA.  Din punctul de vedere... al suprafetelor, proprietatea are 1.915 mp construiti, pe un teren de 8.643 mp. In total, zona de hale acopera 1.524 mp, iar cea de birouri aproximativ 400 mp. In schimb, platforma de beton si drumul de acces ajung la 4.675 mp. Terenul liber ramas este de 2.163 mp.
 
Primul modul are birourile structurate pe parter si un etaj, insumand 259 mp. Hala cu o suprafata de 704 mp are o inaltime de 5 metri. Aditional, acest modul are un "show room" generos, cu o suprafata de 704 mp. Cel de-al doilea modul are o suprafata de birouri de 133 mp. Hala, cu o inaltime de 6 metri, se intinde pe o suprafata de 819 mp. In cazul acesteia exista posibilitatea introducerii unui pod rulant de 25 de tone.
 
In ceea ce priveste facilitatile disponibile, acestea acopera atat zona de birouri cat si pe cea a halelor. Birourile beneficiaza de receptie, climatizare, retea de calculatoare, compartimentare cu rigips, fatada, cortina. Halele sunt dotate cu sursa de curent de 380V, putere maxima de 220 KWA, incalzire, aer comprimat, pardoseala quart, usi mari ce permit accesul TIR-urilor in interior si grup sanitar.
 
„Aceste spatii sunt ideale pentru compania care isi doreste si are nevoie de o foarte buna vizibilitate. Amplasarea pe b-dul Iuliu Maniu confera proprietatii acest atuu. Alte avantaje importante sunt disponibilitatea imediata a spatiilor, dar si faptul ca sunt livrate la cheie. Constructia este moderna si beneficiaza de toate facilitatile necesare. In ceea ce priveste pretul, putem spune ca se incadreaza in piata, mai ales ca se ofera o serie intreaba de beneficii prin calitatea spatiilor," a declarat Costel Alecu, directorul departamentului Spatii Industriale & Comerciale, Regatta.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro