Propriul magazin online la cheie, cu 399 de euro

7 iulie 2006

In doua zile lucratoare poti avea propriul magazin online prin DIFFshop, o solutie profesionala pentru e-commerce, cu o investitie de numai 399 de euro (plus TVA). Dupa instalare, mai ai de adaugat produsele si... pornesti pe drumul catre profit. Instalarea este gratuita si nu ai de platit nici o licenta anuala. In plus, in prima luna beneficiezi de service si suport tehnic gratuit. Street Art este unic distribuitor al DIFFshop in Romania.
 
Romania, o tara cu potential electronic
 
Romania este o piata cu un mare potential pentru comertul electronic, in comparatie cu tarile din Uniunea Europeana, conform specialistilor. In timp ce publicitatea pe internet in Romania se dovedeste a fi din ce in ce mai eficienta, comertul online incepe si el sa prinda aripi. Cu toate acestea multi dintre jucatorii de pe piata e-commerce din Romania sustin ideea unei cresteri mai ponderate din cauza insuficientei cunoasteri a populatiei in ceea ce priveste comertul electronic si a publicitatii inadecvate facuta atat sistemelor de plata online cat si magazinelor virtuale existente.
 
Pana la sfarsitul anului, 6 milioane de utilizatori de net
 
Daca in urma cu cativa ani internetul reprezenta un lux, acum devine treptat o necesitate. Pana la sfarsitul anului numarul total de internauti din Romania va ajunge la 6 milioane. Tot atatea carduri bancare de debit si credit au fost emise pana in prezent, conform datelor Romcard. Raportat la numarul utilizatorilor de internet, numarul magazinelor virtuale din tara noastra este unul extrem de redus (cateva sute), mai ales daca tinem cont de costurile relativ mici aferente unui magazin virtual fata de unul fizic. In ceea ce priveste siguranta tranzactiilor, Romania are avantajul de a fi prima tara in care a fost implementat standardul 3D Secure de tranzactionare electronica si singura din estul Europei, care ofera solutii autohtone de plata online cu ajutorul cardului bancar, un sistem comod si sigur de plata a produselor si serviciilor.
 
Concurenta inca redusa in comertul electronic, siguranta tranzactiilor online la noi in tara, publicitatea inca ieftina pe internet, cat si numarul mare si in crestere al internautilor romani, face ca deschiderea unui magazin online sa devina o afacere profitabila. Cei care sunt interesati sa deschida un magazin virtual pot accesa adresa www.streetart.ro pentru mai multe detalii, aici existand si un demo al aplicatiei, ce include si partea de management si administrare a site-ului.
 
Compania producatoare a DIFFshop, DIFFstudios este o agentie web cu experienta in domeniu, avand printre clienti companii precum MTV, Revlon, United Motors, MGA etc. Conform unui studiu Neogen recent peste 40% dintre romani isi doresc sa lucreze de acasa, ceea ce face lansarea solutiei DIFFshop una foarte oportuna pentru momentul actual, intretinerea unui magazin online putandu-se face de oriunde exista o conexiune la internet.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro