Plus a investit 1,5 milioane de euro intr-un nou magazin

31 iulie 2006

Plus Discount, reteaua de magazine de bunuri de larg consum, a inaugurat la Resita cel de-al 22-lea centru comercial din Romania. Noul supermarket a necesitat o investitie de 1,5 milioane euro. Are o suprafata de aproximativ 1.400 mp si ofera o gama de peste 1.000 de produse care include produse alimentare... nealimentare (cosmetice, detergenti), articole de uz casnic, electronice si electrocasnice. De asemenea, dispune de 80 de locuri de parcare.

Potrivit datelor oficiale, deschiderea noului magazin face parte din strategia de expansiune pe piata romaneasca a retelei de supermarketuri Plus, fiind vizate orasele cu peste 30.000 de locuitori. "Reteaua Plus este prezenta cu un numar de 21 de magazine in Romania si intentionam sa deschidem, pana la sfarsitul acestui an, alte 19 magazine, continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel national", a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Deschiderea primului magazin Plus Discount in Romania a avut loc in luna octombrie a anului trecut, cu aceasta ocazie fiind anuntate investitii de 200 milioane de euro pana la finele lui 2006.

Plus este marca a grupului Tengelmann, existand pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.000 de magazine in noua tari europene precum Gemania, Austria, Spania, Portugalia, Ungaria, Polonia, Cehia, Grecia si Romania.

Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 de miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro. Principalii jucatori pe segmentul retailului de tip discount sunt miniMax Discount,  Penny Market, Kaufland, XXL si Megadiscount.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro