Piritex ...un model de expansiune teritoriala in franciza!

20 martie 2007

Istoria conceptului Piritex incepe cu anul 1994 cand Piritex era cunoscut la nivel national ca principal importator si distribuitor de materiale pentru decoratiuni interioare. Trecerea timpului inseamana pentru Piritex mai multa experienta dobandita pe piata nationala si preluarea in obiectul sau de activitate a produselor profesionale, in prezent Piritex fiind cunoscut ca LIDER NATIONAL in domeniul pardoselilor calde, oferind solutii complete pentru pardoseli, printr-o gama diversificata a produselor comercializate: mocheta, linoleum, parchet, covoare, adezivi si accesorii.

Cresterea afacerii Piritex este demonstrata odata cu trecerea timpului, in prezent existand un magazin Piritex in fiecare oras mare sau resedinta de judet, magazinele Piritex acoperind, din punct de vedere comercial, peste 85% din suprafata Romaniei.

In prezent, produsele Piritex pot fi regasite in magazine localizate in orasele: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Galati, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Giurgiu, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Satu Mare, Targoviste, Targu Mures, Timisoara Focsani, Iasi, Pitesti, Rm Valcea, Slatina, Suceava, Tg Jiu, functionand fie ca unitati proprii, fie prin parteneri francizati Piritex.

Spre deosebire de alti actori nationali, Piritex se remarca prin calitatea estetica remarcabila a produselor, constanta coloritului, alaturi de rezistenta sporita la uzura si la actiunea produselor de intretinere.

Procesul de expansiune teritoriala continua, in prezent echipa Piritex urmarind identificarea de potentiali parteneri francizati care sa aduca produsele sale aproape de consumatorii regionali din orasele BUZAU, BRAILA, SLOBOZIA, BISTRITA, SIBIU, ALBA IULIA, SEBES, ZALAU.

Din punct de vedere financiar, investitia totala initiala pentru preluarea si operarea magazinului Piritex este de numai 5.000 Euro reprezentand costuri de amenjare a spatiului, de preferinta aflat in posesia francizorului sau identificat de catre acesta. Contractul nu prevede taxa de intrare in reteaua de franciza.

Pe langa marca si recunoasterea Piritex, viitorii parteneri francizati vor beneficia de o serie de avantaje printre care: comercializarea intregii game de produse destinate pardoselilor calde; transportul marfii in timp util pentru o buna si continua aprovizionare a magazinului francizat Piritex etc.

Toti cei interesati de oportunitatea de afacere Piritex si preluarea acesteia la nivel regional pot apela in mod gratuit pentru detalii suplimentare la echipa CHR Consulting.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro