O noua cladire de birouri in apropiere de Piata Victoriei

7 decembrie 2006

Premium Plaza este cel mai recent proiect al companiei Premiumred Real Estate Development GmbH in Bucuresti - societate creata drept centru de competenta pentru dezvoltarea pe plan international de proiecte imobiliare comerciale in cadrul Grupului Volksbank - si reprezinta deja cel de-al treilea proiect de dezvoltare imobiliara realizat in capitala. ...

In momentul alegerii locatiei Premium Plaza s-a avut in vedere in mod special, luand in considerare si faptul ca imobilul este destinat spatiilor de birouri si retail, ca acesta sa dispuna de o retea corespunzatoare de transport si de un acces facil. Amplasamentul cladirii la intersectia strazii Dr. Iacob Felix cu Bulevardul Nicolae Titulescu ii confera un caracter impunator. Mai mult decat atat, in imediata sa vecinatate sunt situate numeroase statii de autobuz, tramvai si metrou. La sfarsitul anului 2007, momentul finalizarii imobilului, viitorii chiriasi vor beneficia de o suprafata de inchiriere de aproximativ 8.600 m² la cele mai inalte standarde tehnice si de securitate.

Design-ul si proiectarea proiectului Premium Plaza au fost realizate de reputatul arhitect Vladimir Arsene, personalitate ce se bucura de o deosebita apreciere pe plan international, si de biroul sau de arhitectura - Westfourth Architecture, cu filiale deschise la New York si Bucuresti. In cadrul procesului de reorganizare a departamentului de dezvoltare de proiecte imobiliare din cadrul Grupului Volksbank si de integrare a acestuia in cadrul Investkredit a fost luata decizia de a transfera proiectele de dezvoltare imobiliara care apartineau de societatea Immoconsult Leasinggesellschaft m.b.H. catre o noua societate pozitionata ca o ramura independenta a Investkredit, creata special in acest sens - Premiumred Real Estate Development GmbH.

Spectrul serviciilor oferite de catre Premiumred cuprinde prestatii incepand de la achizitia proprietatii imobiliare sau a proiectului, continuand cu dezvoltarea, proiectarea si construirea, inchirierea si gestiunea proprietatii, si pana la vanzarea catre investitorii finali, acoperind astfel intregul ciclu privind dezvoltarea unui proiect imobiliar. Premiumred isi propune ca, pe termen mediu, sa obtina consacrarea pe pietele CEE prin intermediul unei strategii extensive de achizitie de proiecte imobiliare.

In Polonia si Romania, tari care detin in prezent cea mai importanta pozitie in cadrul activitatilor Premiumred, filialele locale ce asigura managementul companiei, cu sediul in Varsovia si Bucuresti, reprezinta o prezenta puternica in aceste regiuni. Urmatoarele tari avute in vedere - Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Ungaria si Bulgaria - sunt deservite direct de catre sediul central din Viena, in cooperare cu birouri mai mici de pe plan local.

In prezent, Premiumred dezvolta si realizeaza in total sapte proiecte cu o suprafata utila totala de aprox. 130,000 m² : patru cladiri de birouri in Praga, Varsovia si Bucuresti si alte trei proiecte tip factory outlets in Polonia. Sub conducerea Immoconsult Leasinggesellschaft m.b.H., Premiumred detine sub supraveghere si cladiri de birouri ce au fost deja finalizate, cu o suprafata utilia de aprox. 90,000 m², in Praga, Bratislava, Budapesta, Ljubljana si Bucuresti. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro