Magazinele Benvenuti se lanseaza in franciza

12 februarie 2007

In anul 2004, ia nastere firma Benvenuti, avand ca fondatori patru oradeni cu o mare experienta in retailul de incaltaminte. Primul magazin a fost deschis in luna iunie, iar la sfarsitul anului 2004 existau deja cinci magazine. In momentul de fata exista 16 magazine proprii, precum si doua magazine in franciza. De asemenea, compania mai detine magazinul Enzo Bertini din Timisoara, un magazin cu produse exclusiviste si o amenajare de exceptie.

Benvenuti este un concept nou, o retea noua in retail-ul de incaltaminte si marochinarie, care, atat prin gama de articole prezentate si raportul pret–calitate foarte bun, cat si prin profesionalismul echipei manageriale, doreste sa devina liderul acestui segment. Magazinele prezinta articole diverse de incaltaminte pentru femei, barbati, copii, sport, elegant sau casual, acoperind toata gama de preturi, marochinarie diversa, accesorii si ciorapi femei. Furnizorii sunt, in principal producatori italieni de renume, din care amintim Carla Sellini, Enzo Bertini, Formenterra, Solo Donna, Geox, Marco Santini, Fabi, Enduro pe partea de incaltaminte si Laura Biagiotti, Solo Soprani si GianMarco Venturi pe partea de marochinarie.

La Salonul International Rofrancize lansam oficial franciza Benvenuti. Compania noastra a apelat la acest sistem pentru a accelera dezvoltarea retelei, dar si pentru a creste calitatea managementului de magazin. Cui ne adresam: tinerilor intreprinzatori, precum si tuturor celor care gestioneaza deja o afacere, dar doresc sa se reprofileze, sa-si creasca sansele de succes afiliindu-se la un brand de renume. Ce oferim: o marca si o imagine forte, pachet de servicii de consiliere si asistenta oferite de specialistii nostri, exclusivitate locala, magazin «la cheie», contract pe 5 ani, cu posibilitate de prelungire, amortizarea investitiei initiale in decurs de 3 ani.

Costuri

Ce avem nevoie: o locatie cu suprafata intre 150 si 200 mp, situata in centrele comerciale gen Mall, sau pe arterele pietonale din marile orase, taxa de intrare in sistemul de franciza in valoare de 5.000 euro, o investitie initiala de aproximativ 120.000 euro, din care 60.000 euro reprezinta amenajarea magazinului, iar 60.000 euro sunt necesari pentru achitarea partiala a stocului initial de marfa, o scrisoare de garantie bancara in valoare de 60.000 euro, reprezentand contravaloarea marfurilor livrate ulterior, respectarea standardelor de calitate si imagine a firmei, spirit intreprinzator, dinamism, motivare si entuziasm.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro