La Twin Towers Barba Center, spatii pentru banci si magazine

29 iunie 2006

Inca 60.000 mp de spatii de birouri clasa A vor intra pe piata bucuresteana odata cu finalizarea "Twin Towers Barba Center", anunta compania de imobiliare Regatta. Centrul este compus din doua cladiri cu cate 14 nivele fiecare si este localizat in zona Pipera-Tunari, in apropierea unor alte importante cladiri de birouri.

Twin Towers Barba Center se construieste in cateva etape. Prima se refera la ridicarea uneia dintre cele doua cladiri, care va fi disponibila din august-septembrie 2006. Cele doua imobile sunt structurate pe doua subsoluri, parter, mezanin si zece etaje. Fiecare cladire are o suprafata utila suprateran de 21,000 mp si un subsol de 9,000 mp. Nivelurile beneficiaza de spatii generoase, suprafata utila pe fiecare etaj fiind de 1,700 mp.

Respectand standardele imobilelor de clasa A, "Twin Towers Barba Center" incorporeaza cele mai bune facilitati, amenajari si dotari. Un aspect foarte important este existenta unei parcari mari proiectate pentru 250 de locuri. Cladirile ofera spatii deschise, largi, ce asigura confort si flexibilitate chiriasilor. Printre dotarile existente se numara retele de telefonie si internet, aer conditionat, paza si video supraveghere 24h, sase lifturi de persoane si doua de marfa. Finisajele vor fi de cea mai buna calitate pentru a se incadra armonios proiectului si materialelor de constructie.
 
Parterul si mezaninul, ideal pentru sedii de banci
 
Directorul departamentului Inchirieri in cadrul Regatta, Mihaela Raducanu considera ca „Twin Towers Barba Center este un centru de afaceri foarte atractiv prin dimensiunile si locatia sa. Suprafetele pe care le ofera per nivel sunt printre cele mai generoase asigurandu-le chiriasilor lejeritate in compartimentarea spatiului. Acestia beneficiaza de cele mai moderne amenajari si facilitati tipice cladirilor de clasa A. Amplasarea Twin Towers Barba Center in cea mai cautata zona a Bucurestiului si calitatea proiectului confera vizibilitate si prestigiu aditional chiriasilor. Twin Towers Barba Center este sediul perfect pentru o companie care-si doreste un sediu de foarte buna calitate si reprezentativitate".

Lucrarile la prima cladire au inceput in luna mai a acestui an. Cea de-a doua faza de constructie va demara in primavara 2007 si va dura 18 luni.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro