InCity si Emerald, doua noi complexuri rezidentiale

26 iunie 2006

Anchor Grup, compania care a detine centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, si Summa, companie internationala de constructii, anunta parteneriatul pentru constructia de complexuri rezidentiale pe piata romaneasca. Parteneriatul va demara prin construirea a doua astfel de complexuri, localizate in zone centrale ale Capitalei. Anchor Grup si Summa vor lansa... oficial proiectele in luna septembrie, cand vor incepe, de asemenea, si vanzarile apartamentelor in aceste complexuri rezidentiale.

"Proiectele dezvoltate de catre Anchor si Summa vor aduce o diferenta pe piata rezidentiala din Bucuresti, diferenta data de amplasarea acestora in locatii centrale, arhitectura moderna, finisajele efectuate la comanda si de inalta calitate. Aceste complexuri rezidentiale vor oferi bucurestenilor un mediu de viata linistit si sigur, in inima orasului", a declarat Burcu Karasoy, director de marketing al Anchor Grup.

Unul dintre proiecte este situat pe Calea Dudesti, la cateva minute de Bucuresti Mall, Piata Alba Iulia si Piata Unirii, si va avea aproximativ 500 de apartamente. Complexul rezidential se va numi "InCity Residences" si va fi format din patru cladiri cu 17 etaje, cu o arhitectura moderna si va pune la dispozitia rezidentilor sai facilitati precum: centru de fitness, gradinita, precum si spatii verzi si parcuri, combinand astfel viata de oras si cea sociala cu cea in mijlocul naturii. Numarul camerelor va varia de la garsoniere pana la apartamente cu cinci camere, dar va oferi si apartamente tip duplex. Suprafetele apartamentelor sunt extrem de variate, pentru ca oferta sa fie cat mai adaptata cerintelor clientilor.  Constructia "InCity Residences" va incepe in luna august a acestui an si se va finaliza in prima jumatate a anului 2008. "InCity Residences" va oferi locuitorilor Bucurestiului apartamente de foarte buna calitate la preturi accesibile.

Celalalt proiect dezvoltat de catre Anchor Grup si Summa se numeste "Emerald Residences" si este localizat in zona Floreasca. Complexul rezidential ofera un stil de viata relaxant in inima orasului, o combinatie intre apartament, vila si conceptul de penthouse. Proiectul include 280 de apartamente, inclusiv apartamente tip triplex. Locuitorii acestui complex rezidential vor putea sa traiasca in spiritul naturii, avand curti spatioase si se vor bucura de privelistea Lacului Tei. Constructia la "Emerald Residences" a inceput in luna iunie si va fi terminata la sfarsitul anului 2007. 

"Viitorii rezidenti ai “InCity Residences” si “Emerald Residences” vorbeneficia din plin de experienta in domeniul dezvoltarii imobiliare a Anchor Grup si Summa, experienta acumulata in dezvoltarea cu succes a unor proiecte similare de ansambluri rezidentiale in strainatate. Companiile noastre colaboreaza de mult timp si vom continua sa fim parteneri in domeniul dezvoltarii de complexuri rezidentiale. Scopul nostru este sa devenim furnizorii de varf ai celor mai bune solutii in domeniul imobiliar.", a declarat domnul Fatih Bora, membru al comitetului executiv Summa A.S..

"Sunt onorat sa anunt parteneriatul dintre Anchor Grup si Summa, in dezvoltarea de complexuri rezidentiale pe piata romaneasca. Cu aceasta ocazie, sunt mandru sa anunt ca vom continua investitiile si vom construi o serie de ansambluri rezidentiale pentru toate categoriile de populatie din Romania." - a declarat Mr. Ibrahim Paksoy, CEO al Anchor Grup.

Despre Anchor Group
 
Compania Anchor Grup a fost infiintata in 1997. Principala activitate a companiei este dezvoltarea si administrarea de proiecte imobiliare in Romania. Anchor Grup detine doua centre comerciale in Bucuresti, Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Recent, Anchor Grup a anuntat extinderea primului sau centru comercial, Bucuresti Mall, cu o investitie de 18 milioane de euro. De asemenea, compania a anuntat extinderea activitatii in domeniul imobiliar. Compania construieste o cladire de birouri de clasa A, numita Anchor Plaza, situata langa centrul comercial Plaza Romania, cu o  investitie de 25 de milioane de euro. Anchor Plaza va fi finalizata in luna octombrie 2006.

Despre Summa A.S.

Summa A.S. este o companie internationala de constructii cu o experienta vasta de investitii si contractare, acumulata in mai mult de 30 de ani de activitate. In 2005, compania a fost cotata in "Topul international al primelor 225 companii de constructii" si in "Topul 200 al companiilor internationale de design", conform Engineering News Record.

Compania Summa isi desfasoara activitatea in toata lumea, fiind foarte activa in tarile din C.S.I. si in Europa de Est, in special in tari precum Romania, Ucraina, Moldova si Turcia, executand toate tipurile de proiecte de constructii la cheie si de dezvoltare in domeniul imobiliar.

In Romania, Summa si-a inceput activitatea in 2003. De atunci, compania a construit mai mult de 250.000 de metri patrati, in proiecte precum: Bucharest Corporate Center, Millennium Business Center, precum si Plaza Romania.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro