Cum te pregatesti pentru un concurs european?

5 iulie 2006

Numeroase seminarii de pregatire pentru concursuri UE, in Bucuresti si in tara vor fi organizate de Euroconcurs.ro in parteneriat cu Acta Nonverbal. Acestea se adreseaza vorbitorilor de limba engleza interesati sa lucreze pentru institutiile Uniunii Europene. Dupa seminarul de la Iasi din 15 si 16 iulie 2006, luna septembrie va debuta... cu un seminar organizat la Bucuresti, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Printr-un astfel de modul de pregatire psihologica se doreste atragerea atentiei asupra potentialelor situatii care pot aparea pe fondul stresului la un examen dificil. Totodata, este pusa in evidenta miza pe care o au concursurile pentru un post la institutiile europene.

Pentru a face fata celor cateva ore de examinare in fata computerului, trebuie sa inveti cateva "tips & tricks" despre cum sa te pregatesti psihologic pentru un examen, respectiv cum sa reactionezi in momentul in care stress-ul pentru examen scapa de sub control (de exemplu: tehnici de respiratie, tehnici de relaxare etc.). De asemenea, vei deprinde tehnici prin care sa-ti minimalizezi stress-ul sau metode de comportament pentru ziua concursului. Foarte important este si modul cum te autosugestionezi si iti sporesti increderea de sine pentru a face fata stresului. Mai multe detalii gasesti la adresa www.euroconcurs.ro. Acta Nonverbal este o companie de comunicare si relatii publice, care ofera servicii de consultanta in domeniul comunicarii, relatiilor publice, promovarii de imagine si organizeaza diverse training-uri in comunicare.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro