Ciel Awards ofera capital celor mai buni intreprinzatori

9 august 2006

Daca ai visat intotdeauna sa intri in mediul de afaceri, nu trebuie sa ratezi evenimentul "CIEL Awards", proiect al Fundatiei CIEL Romania. Scopul "Ciel Awards" este de "a te ajuta sa iti incepi propria afacere sau sa iti construiesti o cariera in economie", spune Dan Damian, presedinte Fundatia CIEL Romania. ... La randul sau, presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu, a subliniat importanta evenimentului, deoarece are rolul "de a promova spiritul antreprenorial si a stimula si asista in toate modurile posibile intreprinzatorii si IMM-urile din Romania."
 
In cadrul evenimentului vor avea loc trei sectiuni de concurs: Business Start-up, Best Student (in care se vor intrece cei mai buni specialisti in economie) si sectiunea adresata tinerilor care fac parte din organizatia "Membrii Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati" din Romania (CECCAR).
 
Astfel, castigatorii sectiunii Business Start-up vor obtine capital initial (pana la 5.000 de Euro), credit fara dobanda de pana la 25.000 de euro si tehnica de calcul (laptop-uri, imprimante, copiatoare, scanner-e, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Microsoft Windows XP si Office 2003). De asemenea, vor primi si solutii de telecomunicatii si internet (telefoane mobile cu abonamente gratuite pentru un an, centrale si aparate telefonice fixe, abonamente la internet, tot pentru un an), mobilier si consultanta de specialitate.

In schimb, castigatorii sectiunii Best Student vor primi burse de pana la 3.000 de Euro pentru finantarea masteratului, laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara, licente Windows si abonamente gratuite la internet pentru un an. De asemenea, vor putea sa urmeze un stagiu de practica la KPMG, una dintre cele mai importante companii de consultanta si audit financiar.

La cea de-a treia sectiune, tinerii economisti, Membri CECCAR, pot castiga laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Windows si abonamente gratuite la internet.
 
Mentionam ca inscrierile la CIEL Awards au inceput deja pe data de 7 august si se vor tine pana pe 30 septembrie. In schimb, jurizarea va avea loc in lunile octombrie si noiembrie. Juriul este format de cei mai mari specialisti in domeniu, iar premiile sunt oferite de Fundatia CIEL Romania si de partenerii proiectului: BRD - Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox Romania, Gemisa Investments Romtelecom, Oriflame Romania, Intuitext, 3Abirotica si Crowne Plaza Bucuresti. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.cielawards.ro.

Nicoleta Margineanu
[email protected] 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro