Afaceri sanatoase la MedLife

19 martie 2007

MedLife mizeaza pe o crestere a cifrei de afaceri cu 20 la suta, in 2007, peste nivelul pietei de profil, in conditiile in care compania a obtinut, in 2006, o cifra de afaceri de 26,5 milioane lei, adica circa 7,5 milioane de euro, se arata intr-un comunicat MedLife. Cifra de afaceri a MedLife a crescut cu 43% in 2006. Cresterea medie asteptata pentru piata serviciilor medicale private este de 15-20 la suta, in 2007.             

Numarul abonatilor Medlife a crescut la peste 80.000 de persoane, in 2006, cu 30 la suta peste nivelul abonatilor pe care compania ii avea la finalul anului 2005. In plus, s-a constatat o migratie semnificativa de la abonamentele de baza, Standard, catre abonamentele care ofera pachete de servicii complete (Clasic, Business si Executive). Pentru 2007, MedLife se asteapta sa inregistreze o crestere a numarului de abonati la peste 100.000 de persoane, adica cu 25 la suta mai mult fata de anul 2006.
        
MedLife se asteapta sa obtina in 2007 venituri in valoare de circa trei milioane euro din functionarea Spitalului Life Memorial Hospital din Bucuresti, pentru un numar estimat de 3.000 de pacienti. Odata cu deschiderea spitalului, MedLife se pregateste sa lanseze pachete de servicii speciale pentru clientii sai, cum ar fi programul de screening. Un om sanatos, care doreste sa isi monitorizeze sanatatea va avea posibilitatea sa se interneze intr-o rezerva de 5 stele, si, pe parcursul unei zile va beneficia de un set complet de analize, investigatii de imagistica completa si consult pentru principalele specialitati. Pe parcursul zilei respective pacientul va beneficia de pauze de masa si relaxare la piscina si balneoterapie, mentinand in permanenta legatura cu afacerile sale prin internet wireless. Costul unui astfel de program va varia intre 200 si 500 euro.
        

MedLife detine 19 clinici proprii, din care cate una in Ploiesti, Brasov si Constanta si 16 in Bucuresti si are 350 de angajati, din care circa 200 sunt medici si asistente medicale. In tara, MedLife ofera clientilor sai aceleasi servicii medicale prin intermediul celor 94 de clinici si centre medicale partenere din reteaua NetLife.
           
'Numeroasele investitii realizate in ultima perioada incep sa devina operationale - cum este cazul Spitalului Life Memorial Hospital si a diviziei de asigurari de sanatate AsiLife. De asemenea, am initiat prima retea de spitale private din tara care va putea oferi o alternativa integrata la serviciile medicale de stat, care va fi formata din sase spitale si hyperclinici localizate in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj si Iasi. In primele doua luni ale anului 2007, ne-am concentrat pe pregatirea extinderii retelei, dar si pe cresterea dotarii imagistice a hyperclincii din Bucuresti, pe care o mentinem in permanenta la standardele tehnologice cele mai ridicate si de ultima generatie', a aratat Mihail Marcu, presedinte MedLife.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro