4,000 mp spatii de depozitare disponibil pe autostrada Bucuresti-Pitesti

31 august 2007

Compania Regatta, leaderul marcilor imobiliare romanesti, prezinta spre inchiriere o suprafata seminficativa de spatii de depozitare. Structurat pe tipicul hala si spatii de birouri, imobilul este situat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, in apropierea pasarelei de la km 23. Imobilul are o suprafata totala de 6,000 mp spatii de depozitare si cca. 500 mp spatii de birouri. Din aceste suprafete 4,000 mp hala, respectiv aprox. 300 mp birouri sunt disponibili spre inchiriere. Constructia este realizata de Remco, binecunoscutul specialist in constructii metalice.

„Hala are o inaltime de 6 m, este dotata cu doua usi de acces, sistem de incalzire si platforma betonata (2,160 mp). De asemenea hala este dotata cu grup sanitar si dusuri. La sfarsitul lunii noiembrie spatiile de depozitare vor fi livrate, iar birourile vor fi gata in luna februarie a anului viitor.
Unul dintre avantajele acestui imobil este chiar livrarea rapida, insa atuul este localizarea. Accesul este extrem de facil din autostrada Bucuresti-Pitesti datorita apropierii de pasarela de la km 23,” a declarat Costel Alecu, dir. Dep. Spatii Comerciale & Industriale, Regatta.

Zona devine un pol de atractie pentru marii jucatori din domeniul logistic. Noile spatii sunt amplasate in apropiere de cele apartinand Prologis si Mercury. Asemenea spatii sunt foarte cautate mai ales de firme de distributie.

„Romania este din punct de vedere al parcurilor logistice in faza de pionierat. Comparativ cu tarile din Europa centrala si de est, unde majoritatea spatiilor de depozitare sunt amplasate in parcuri logistice si unde piata este mult mai matura, Romania de abia incepe sa se dezvolte. Totusi, Romania este o tara foarte interesanta datorita pozitiei sale strategice. De aici, mai ales din zona capitalei, se poate acoperi foarte bine si piata bulgara. Sa nu uitam ca Unilever si-a mutat unitatile productive in Romania tocmai pentru a beneficia de o concentrare mai buna.
Zonele cele mai atractive sunt cele din perimetrul autostrazilor, Bucuresti-Pitesti si Autostrada Soarelui fiind cele mai solicitate.

Punctele tari ale pietei sunt multiple. In primul rand vorbim despre numarul de locuitori si concentrarea marilor companii in Bucuresti, ceea ce duce la formarea unui pol de interes pentru investitori si beneficiarii spatiilor. De asemenea aici infrastructura si utilitatile sunt mai bine dezvoltate fata de provincie, forta de munca este disponibila si calificata,” a subliniat Alecu.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro