ZF Investiţi în România! Daniel Pintilie, CEO, Watto, un start-up care construieşte un ecosistem regional de staţii de încărcare ultrarapidă pentru vehicule electrice: Până la sfârşitul anului vrem să semnăm a doua rundă de finanţare, de 5 mil. euro, pentru a construi primele staţii de încărcare

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Startup-ul Watto, care con­stru­ieşte un ecosistem re­gio­nal de staţii de încărcare ultrarapidă pentru vehicule elec­trice, a demarat discuţiile cu investitorii pentru a doua rundă de finanţare, în valoare de 5 mil. euro, pentru a începe construcţia reţelei, a explicat Daniel Pintilie, CEO al Watto, în cadrul emisiunii Investiţi în România!, realizată de ZF în parteneriat cu CEC Bank.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “ZF Investiţi în România! Daniel Pintilie, CEO, Watto, un start-up care construieşte un ecosistem regional de staţii de încărcare ultrarapidă pentru vehicule electrice: Până la sfârşitul anului vrem să semnăm a doua rundă de finanţare, de 5 mil. euro, pentru a construi primele staţii de încărcare“.

Etichete:

Alte articole