ZF Deschiderea de astăzi la Bursă. Ştefan Nanu, şeful Trezoreriei, despre finanţarea Fidelis: Românii încep să analizeze randamente la titluri de stat versus dobânzi bancare, ceea ce este un mare lucru pentru educaţia financiară. Fidelis rămâne trimestrial

21 martie 2023

Ştefan Nanu, director general al Direcţiei Generale de Trezorerie şi Datorie Publică din Ministerul Finan­ţelor Publice, a fost prezent la evenimentul ZF Capital Markets, a doua ediţie, organizat pe 13 martie 2023 la Hotel Marriot şi difuzat pe zf.ro şi platformele social media ale ZF, şi a discutat despre emi­siunile de titluri de stat Fidelis, cele care au susţi­nut creşterea numă­rului de investitori la Bursa de Valori Bucureşti la un maxim istoric, dar şi despre discuţiile cu investitorii externi, în special din Asia prin posibile emisiuni Samurai şi Panda.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "ZF Deschiderea de astăzi la Bursă. Ştefan Nanu, şeful Trezoreriei, despre finanţarea Fidelis: Românii încep să analizeze randamente la titluri de stat versus dobânzi bancare, ceea ce este un mare lucru pentru educaţia financiară. Fidelis rămâne trimestrial".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro