Winscope, firma de curatenie la standarde premium in Bucuresti si Ilfov

Categorie: Afaceri

Cu experienta relevanta pe piata din Bucuresti – Ilfov, compania Winscope Facility & Management este un furnizor profesional de servicii de curatenie pentru firme, institutii si persoane fizice, asigurand calitate la nivel premium in orice operatiuni prestate. Compania a anuntat extinderea portofoliului sau de clienti in ultimul an, atat in sectorul rezidential, cat si in sectorul de business – spatii de birouri, spatii comerciale, spatii industriale. In paralel, a continuat extinderea echipei si achizitionarea de noi echipamente profesionale de curatenie.

“Pentru fiecare client in parte ne asiguram ca oferim servicii de curatenie la cele mai inalte standarde. Am putea spune ca activam pe segmentul premium, dar ne contrazic preturile, care sunt foarte atractive, echilibrate in raport cu orice misiune asumata”, explica reprezentantii Winscope Facility & Management, promitand astfel un raport calitate / pret excelent.

In ultima perioada a crescut cererea de servicii de curatenie de intretinere, curatenie generala si curatenie dupa constructor in mediul rezidential. Se asigura curatenie in locuinte de orice tip, de la garsoniere si apartamente pana la case si vile. Serviciile de curatenie sunt potrivite si pentru mediul HoReCa, de la pensiuni si hoteluri pana la apartamente si garsoniere administrate in regim hotelier. Oricare ar fi nevoia clientului, se stabileste un contract in mod flexibil, asigurandu-se un pachet exact pliat pe necesitatile respective.

Marile avantaje in a lucra cu o astfel de firma profesionala de curatenie (si nu cu personal angajat direct) sunt flexibilitatea si simplitatea proceselor, precum si garantia efectuarii curateniei, in orice situatie. Pentru client, nu exista concedii de odihna, concedii medicale, alte situatii personale firesti pe piata muncii… Pur si simplu, compania de servicii profesionale de curatenie va asigura personal bine pregatit, capabil sa realizeze misiunile asumate (avantajul unei echipe extinse). Managementul personalului cade asadar strict in sarcina furnizorului de servicii curatenie, la fel cum se intampla in cazul altor furnizori de servicii.

“Curatenia nu este usor de realizat, dar este pasiunea noastra si la asta ne pricepem cel mai bine! In cazul in care sunteti in cautarea unor servicii de curatenie de top, ati sosit la locul potrivit, pentru ca Winscope Facility & Management este furnizorul de servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si Ilfov care se muleaza pe nevoile clientului, venind in intampinarea dumneavoastra cu solutii de optimizare a standardului de calitate, dar totodata, si a eficientizarii costurilor”, mai spun oficialii Winscope Facility & Management.

Cei care doresc sa solicite o oferta pot intra in contact cu un agent de vanzari, datele de contact fiind disponibile pe winscope.ro. In Bucuresti si Ilfov, tot mai multe companii aleg serviciile Winscope pe baza recomandarilor facute de alti clienti existenti, o dovada in plus a standardelor ridicate de calitate.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole