Webinar Thea HAIMOVITZ - Strategii de supraviețuire și reinventare pe timp de criză

29 mai 2020

Despre invitat
Thea Haimovitz este nascuta in Romania si a emigrat cu familia in Israel. Astazi traieste cu mandrie in doua tari - Israel si Romania si reprezinta o frumoasa punte de legatura intre ele.

Ca activitate numele Theei Haimovitz este legat de premiere notabile in Romania in domenii diferite.
O parte proeminenta o reprezinta domeniul de life style : bijuteriile Kabbalah si life coaching si dezvoltarea personala prin Kabbalah.
Bijuteriile Kabbalah semnate de Thea sunt prezente in galerii de arta, licitatii publice, iar Bratara rosie Kabbalah si Firul Rosu de Lana si-au primit prin aceasta viziune, locul bine meritat in prezentarile de fashion.
In acelasi timp, Thea Haimovitz, alaturi de partenerii ei din Israel este producator de produse dermato si pharmacosmetice si astfel, o parte importanta a activitatii ei se regaseste in rezultatele spectaculoase obtinute in domeniul de beauty & health. Investigatia complexa pentru acnee si tratamentele medicale integrative de vindecare a acneei prin sistemul "Thea Med" din clinica pe care o conduce dar si tratamentele de antiaging sunt bine cunoscute in Romania.
Totodata ca persoana publica Thea Haimovitz, este un redutabil speaker, realizatoare a trei emisiuni de televiziune: Mozaika - TVR2, Statia Romania -Israel, TVR Cluj, TVR3, si emisiunea Kabbalah 100%- Canal 33, face parte dintre realizatorii Festivalului de Film Evreiesc, a publicat cartea: "Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor " - Editura Rao si co-autor a volumului "Auschwitz -ALive, editura LIBRIS, iar recent organizatoarea amplului proiect "70 pentru un Centenar, un proiect care a reunit in jurul sau parteneri redutabili precum Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Ministerul Apararii Nationale, Ambasada Israelului, Muzeul Municipiului Bucuresti si altii.

Pentru mai multe detalii despre webinariile Business Days intrați pe: https://www.businessdays.ro/webinarii/calendar-webinarii


Video - Webinar Thea HAIMOVITZ - Strategii de supraviețuire și reinventare pe timp de criză


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro