Webinar Sergiu Negut - Strategii de supravietuire si reinventare pe timp de criza

18 iunie 2020

Despre invitat
Sergiu Negut este partener la Wanted Transformation, unde detine pozitia de consultant in domeniul cresterii axate pe transformare a business-ului si leadership bazat pe valori. El este cunoscut ca si Business Angel, este membru al boardului, cat si consultant al CEO-ului la cateva business-uri locale. Este un puternic sustinator al educatiei antreprenoriale, el este Vice Presedinte al asociatiei INSEADA lumni Association Romania si este Associate Dean pe Crestere antreprenoriala la Maastricht School ofManagement – Romania.

Sergiu are o experienta vasta in management de top, in varii industrii (sanatate, farmaceutic, marfuri) sidezvoltare in afaceri, incluzand M&A si Start-up-uri. A jucat un rol decisive in dezvoltarea reteleie ReginaMaria; a lucrat pentru Amgen Inc. in Austria si Elvetia pentru extinderea pe regiunea CEE si a fost uncomerciant in domeniul otelului, cat si al marfurilor la inceputul carierei sale.

Sergiu are un MBA de la INSEAD, pe langa o diploma de Inginer la Universitatea Politehnica si una deEconomist de la ASE Bucuresti.


Video - Webinar Sergiu Negut - Strategii de supravietuire si reinventare pe timp de criza


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro