Webinar Petre Nicolae - Reorganizarea activitatilor cheie

14 iunie 2020

Topicuri de discutie
Stabilirea coordonatelor de functionare ale departamentelor si posturilor
Cresterea Productivitatii muncii, prin implementarea de mecanisme necesare in determinarea angajatilor.
Mecanisme de coordonare a activitatilor si posturilor
Mecanisme de Accelerare a performantelor angajatilor

Despre invitat
Petre are o experienta practica de peste 15 ani in conducerea afacerilor de anvergura, ocupand pe rand functii de Top Management la trei dintre cele mai mari companii nationale si mutinationale prezente in Romania; Coca Cola, Interbrands si , European Drinks. In ultima companie, a ocupat functia de General Manager, intr-una dintre companiile grupului.
Fiind expert in Consultanta in Reorganizarea, dezvoltarea si consolidarea afacerilor, viziunea lui este aceea de a ajuta antreprenorii si General Managerii din Romania sa se dezvolte din punct de vedere personal si profesional astfel incat fiecare sa isi poata atinge nivelul maxim de potential.
In ultimii cinci ani s-a specializat in coachingul de reconstructie si dezvoltare personala, folosind o licenta numita PRP® (People Reconstruction Process). In acest sens, se adreseaza doar Ownerilor si General Managerilor dintr-o companie.
Domeniile sale de expertiza
Consultanta in Reorganizarea, dezvoltarea si consolidarea afacerilor
Business & Leadership Coaching, Managementul Vanzarilor Strategice, Managementul strategic al Resurselor Umane

Mai multe despre Petre Nicolae puteți descoperi aici:
1) LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/phd-petre-nicolae-5251b11/
2) Website: https://cbc.ro/

Moderatorul webinarului este Laszlo PACSO, președintele Business Days.

Laszlo are 20 de ani de experiență în antreprenoriat și peste 25 de ani de experiență în vânzări și în dezvoltarea de relații de business find unul dintre cei mai conectați oameni de afaceri din România.

A facut parte din echipa care a pornit rețeaua Orange în România, a construit de la 0 o rețea de 9 magazine de telefonie mobilă în vestul României, a ajutat la achiziția și integrarea în compania mamă a unei firme din domeniul dispozitivelor medicale, a construit de la zero divizia de dispozitive medicale al celui mai mare lanț de farmacii din România și de aproape 10 ani de zile activează cu pasiune în domeniul antreprenoriatului social, în domeniul consultanței și implementării de proiecte de marketing automation, comunicare integrata și lead generation.

Din 2010 construiește proiectul Business Days. Azi platforma BD înseamnă peste 400,000 de oameni de afaceri în comunitate, peste 2,500 de speakeri, moderatori și facilitatori cu care am interacționat în decursul timpului. Înseamnă peste 70 de evenimente, peste 100 de proiecte de comunicare inteligente și generare de oportunități. Platforma online Business Days are peste 300,000 de vizitatori în medie pe lună, peste 125.000 de fani pe Facebook și peste 800.000 de vizualizări ale materialelor video de pe YouTube.

Laszlo are peste 35.000 de conexiuni pe Linkedin, platforma pe care o folosește în mod profesionist pentru extinderea rețelei sale de business, fiind unul dintre cei mai conectați oameni din antreprenoriatul românesc.

Mai multe informații despre Laszlo PACSO puteți descoperi pe:
1. Profilul de LinkedIN - https://www.linkedin.com/in/laszlopacso/
2. Website-ul Business Days - https://www.businessdays.ro/


Video - Webinar Petre Nicolae - Reorganizarea activitatilor cheie


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro