Webinar Cristian BRANCU - Cinci soluții pentru un moment memorabil.

29 mai 2020

Topicuri de discutie
1. Cele patru criterii necesare pentru ca un moment sa fie memorabil: autenticitate, rasturnare de situație, analiza publicului, analiza momentului.
2. Cinci modalități de a furniza un mesaj memorabil: gestul-manifest, mesaj scris, filmat, statistici, demonstrații practice
3. Metode de concentrare a mesajului
4. Elemente de gestica și mișcare a corpului
5. Cum sa eliminam tracul

Despre invitat
Cristi Brancu este omul care convinge prin felul in care pune in valoare momentele memorabile. 29 de ani de media, 12 ani ca trainer, 17 ani de manager in presa scrisă, 14 ani de radio,13 ani de televiziune, 14 ani de blogging și vlogging, sute de evenimente organizate și moderate, 5 cărți scrise. Urmează a șasea, despre cum sa creezi un moment memorabil in orice zi de business. De la conținut la apariție publica.
De trei ani de zile este in echipa de speakeri și moderatori Business Days.
De un an, a inițiat proiectul Story-trainer, prin care susține organizații, comunități și persoane publice sa-și construiască o poveste memorabila și transforma brandul.acestora intr-unul uman, atrăgător și puternic.

Pentru mai multe detalii despre webinariile Business Days puteți accesa: https://www.businessdays.ro/webinarii/calendar-webinarii


Video - Webinar Cristian BRANCU - Cinci soluții pentru un moment memorabil.


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro