Webinar Alexandru Lapusanu - Cum sa repornesti afacerile afectate sau blocate de criza

14 iunie 2020

Despre invitat
Alexandru Lăpușan este CEO și co-fondator Zitec, unul dintre principalii furnizori de soluții de afaceri, servicii digitale și produse tehnologice personalizate din România. La 16 ani de când a pus bazele companiei, Alex conduce o echipă de peste 160 de specialiști în dezvoltare software și marketintg digital aflați în cele două birouri din țară – București și Brașov.

În 2016 Alex Lăpușan a fost numit vicepreședinte al Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS), una dintre cele mai importante autorități în domeniu pe plan local, cu peste 100 de companii membre, unde își propune să contribuie la dezvoltarea industriei IT pe piaţa locală și să ajute firmele românești să se prezinte mai bine în afara ţării.

În 2019, Alex Lăpușan a câștigat CEO of the Year Award în cadrul Romanian Business Services Forum & Awards, dedicată recunoaşterii performanţei obținute de Alex Lăpușan și de Zitec, companie cu afaceri de peste 6 milioane EUR în 2018.

Zitec este, de asemenea, unul dintre principalii investitori în prima platformă românească de factoring – Instant Factoring, pe lângă investiția în Zipongo, o companie din Silicon Valley care activează în dezvoltarea diverselor aplicații din domeniul nutrițional, evaluată în prezent cu suma de 100 milioane USD.

Moderatorul webinarului este Laszlo PACSO, președintele Business Days.

Laszlo are 20 de ani de experiență în antreprenoriat și peste 25 de ani de experiență în vânzări și în dezvoltarea de relații de business find unul dintre cei mai conectați oameni de afaceri din România.

A facut parte din echipa care a pornit rețeaua Orange în România, a construit de la 0 o rețea de 9 magazine de telefonie mobilă în vestul României, a ajutat la achiziția și integrarea în compania mamă a unei firme din domeniul dispozitivelor medicale, a construit de la zero divizia de dispozitive medicale al celui mai mare lanț de farmacii din România și de aproape 10 ani de zile activează cu pasiune în domeniul antreprenoriatului social, în domeniul consultanței și implementării de proiecte de marketing automation, comunicare integrata și lead generation.

Din 2010 construiește proiectul Business Days. Azi platforma BD înseamnă peste 400,000 de oameni de afaceri în comunitate, peste 2,500 de speakeri, moderatori și facilitatori cu care am interacționat în decursul timpului. Înseamnă peste 70 de evenimente, peste 100 de proiecte de comunicare inteligente și generare de oportunități. Platforma online Business Days are peste 300,000 de vizitatori în medie pe lună, peste 125.000 de fani pe Facebook și peste 800.000 de vizualizări ale materialelor video de pe YouTube.

Laszlo are peste 35.000 de conexiuni pe Linkedin, platforma pe care o folosește în mod profesionist pentru extinderea rețelei sale de business, fiind unul dintre cei mai conectați oameni din antreprenoriatul românesc.

Mai multe informații despre Laszlo PACSO puteți descoperi pe:
1. Profilul de LinkedIN - https://www.linkedin.com/in/laszlopacso/
2. Website-ul Business Days - https://www.businessdays.ro/


Video - Webinar Alexandru Lapusanu - Cum sa repornesti afacerile afectate sau blocate de criza


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro