Videoconferinţa ZF High-Tech Innovation Summit 2020 – Cum repornim business-ul prin digitalizare. „Digitalizarea necesită schimbarea modului de business, a modului de operare, iar pentru a fi sustenabilă, procesul trebuie gândit pe termen lung“

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Criza provocată de pan­demia de COVID-19 a facilitat adopţia şi imple­mentarea noilor tehno­logii atât în mediul de business cât şi în administraţie, însă de multe ori aceste proiecte nu au fost gândite pe termen lung şi astfel riscă să nu fie sustenabile, au declarat speakerii invitaţi în cadrul videoconferinţei ZF High-Tech Innovation Summit 2020 – Cum repornim business-ul prin digitali­zare, care a fost organizat în parteneriat cu Cisco, Asseco, Vodafone, ING şi Microsoft.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Videoconferinţa ZF High-Tech Innovation Summit 2020 – Cum repornim business-ul prin digitalizare. „Digitalizarea necesită schimbarea modului de business, a modului de operare, iar pentru a fi sustenabilă, procesul trebuie gândit pe termen lung““.

Etichete:

Alte articole