Utile inainte de Black Friday 2019

18 octombrie 2019

Cum Black Friday 2019 se apropie cu pasi repezi, ne-am gandit ca poate veti fi interesati sa comandati un frigider nou de la emag.ro!

Asadar, vom vorbi astazi nu neaparat despre Black Friday la emag, cat despre cum sa intretii un frigider, nou sau vechi!

Ca tot veni vorba, anul acesta eMAG va incepe revolutia preturilor pe 15 Noiembrie, asadar pregatiti-va pentru un Black Friday cum nu a mai fost!

Cum se curăță corect exteriorul frigiderului

În funcție de finisajul exterior al frigiderului, îți poți alege cele mai eficiente soluții de curățat. Iată câteva sfaturi utile:

  • exterioarele din plastic se curăță cel mai bine cu apă caldă și detergent lichid
  • ușile cu aspect de oțel inoxidabil se șterg cu o lavetă moale, preferabil din bumbac, înmuiată într-un amestec de apă și detergent cu PH neutru. Orice urmă de substanță de curățat trebuie îndepărtată, la final, pentru că poate păta sau chiar arde suprafața
  • carcasele cu aspect de sticlă pot fi șterse cu o lavetă moale și cu o soluție de curățat geamurile. Poți folosi, la final, un spray antistatic, pentru a împiedica praful să se depună.

Ce nu trebuie să faci când cureți în interior frigiderul

Cel mai bine ar fi să nu foloseșți oțet, nici măcar diluat, la curățarea frigiderului. Acesta ar putea coroda plasticul. Iată o scurtă listă cu alte echipamente și substanțe de evitat:

  • aspiratoarele cu aburi pentru curățarea interiorului frigiderului
  • detergenți concentrați sau alte substanțe de curățat care conțin nisip, cloruri sau acid
  • bureții abrazivi, din sârmă sau lână artificială

Atunci când speli interiorul frigiderului, ai grijă ca apa cu detergent sau săpun lichid să nu se scurgă în canalul de ventilație și să nu ajungă la componentele electrice ale aparatului.

Puteti alege un frigider nou chiar si inainte de Black Friday, emag va sta la dispozitie cu o gama variata de frigidere!

Tot ce trebuie să faci înainte de a curăța frigiderul

Primul și cel mai important pas pe care îl ai de făcut este să scoți frigiderul din priză. Îl vei lăsa așa până când îl termini de curățat. Între timp, va trebui să te ocupi și de următoarele:

  • Pregătește substanțe potrivite de curățare, perii și carpe; Ca să te asiguri că piesele componente ale frigiderului nu se zgârie, în timpul curățeniei, asigură-te că foloseșți doar detergenți cu acțiune delicată și PH neutru. Ai mai putea avea nevoie și de un detergent special pentru curățarea oțelului inoxidabil, dar și de o soluție pentru geamuri.
    Ideale sunt cârpele din fibră naturală, care nu lasă scame, lavetele și periile moi, din plastic.Asigură-te că vei avea la îndemână un sul de prosoape din hârtie și o periuță de dinți, cu care să poți curăța eficient și rapid spațiile greu accesibile.

Curatare frigider - behance.net


Găsește o soluție sigură pentru alimentele din frigider pe durata curățeniei

Depozitează toate alimentele pe care le-ai scos din frigider pe o masă mare. Vei avea nevoie de spațiu ca să le sortezi și să hotărășți ce merită păstrat și ce nu.

La o temperatură ambientală de circa 18 grade Celsius, alimentele vor rezista cam o oră, înainte să se altereze. În cazul în care curățenia frigiderului durează mai mult, depozitează alimentele într-o ladă frigorifică.

NOUL SPOT, RECLAMA EMAG - MIHAI SORA


Asadar, daca aveti nevoie de un frigider nou sau de orice alte electrocasnice prin casa, nu ezitati sa comandati de la emag inainte, in timpul sau dupa Black Friday 2019! Aveti libertatea in fiecare zi de a alege ceva nou!

Ai libertatea să comanzi ce vrei, de unde vrei și să alegi ce-ți place din milioane de produse din mii de categorii.

Ai libertatea să plătești cum îți este mai simplu și să alegi modalitatea de livrare care-ți convine cel mai mult.

Ai libertatea să te răzgândești, să verifici dacă ai primit exact ce ți-ai comandat, să-ți protejezi produsele atât timp cât ai nevoie și să beneficiezi de prioritate în service.

Ai libertatea să dispui oricând de banii tăi, să oferi carduri cadou celor apropiați și ai libertatea să-ți cumperi tot ce-ți trebuie pentru business-ul tău în condiții avantajoase.

Ai libertatea să fii cât de sincer vrei în poveștile despre produsele pe care ți le-ai cumpărat.

YOUTUBE


Dvs ce parere aveti?


 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro