UPC - oferta de vara, pachetele Riviera, Riviera HD si Orizont

24 iunie 2011

UPC Romania a lansat oferta comerciala de vara: noile pachete - Riviera, Riviera HD si Orizont - aduc clientilor cele mai bune servicii digitale. În plus, clientii se vor bucura si de Internet Fiber Power gratuit. Aceasta lansare confirma angajamentul companiei de a deschide lumea digitala tuturor prin servicii de calitate, simple si usor de folosit.

Oferta UPC include trei noi pachete estivale - Riviera, Riviera HD si Orizont – si se adreseaza atat clientilor noi cat si celor existenti. Pachetele combina mai multe servicii digitale si includ serviciul de Internet Fiber Power 10 Mbps, oferit gratuit.


„Vara este sezonul vacantelor, iar noi oferim acum clientilor pachete „all inclusive” sau „cu demipensiune” – lansam 3 pachete de vara, ce combina serviciile digitale in functie de dorintele clientilor. Noi le oferim tuturor bonus serviciul de Internet Fiber Power, pentru a se bucura din plin de avantajele lumii digitale pe care UPC o revolutioneaza inca o data. Riviera, Riviera HD si Orizont aduc cea mai buna combinatie de servicii digitale la preturi atractive.” – declara Iulia Florea, COO UPC Romania.
Pachetul Riviera, disponibil la pretul de 60 de lei, TVA inclus, este un 3Play care combina servicii de televiziune digitala cu telefonie fixa si Internet. Clientii care aleg Riviera de la UPC vor beneficia de cel mai bine vandut abonament TV din portofoliul companiei, TV Digital Familia (98 de canale), de convorbiri telefonice gratuite in toate retelele fixe nationale, in afara orelor de varf (Alo Seara & Weekend) si nelimitate in reteaua UPC si de Internet gratuit Fiber Power 10 Mbps, precum si 3 canale gratuit, cu pachetul Cinestar. Riviera aduce o reducere de 34% fata de suma valorilor fiecarui serviciu.


Riviera HD este un pachet 3Play care include un mediabox HD, 3D ready, pe langa serviciile din pachetul Riviera - 101 canale TV (Cinestar gratuit), Internet Fiber Power 10 Mbps gratuit, convorbiri telefonice gratuite in toate retelele fixe nationale, in afara orelor de varf (Alo Seara & Weekend) si nelimitate in reteaua UPC. Riviera HD este disponibil la pretul de 72 de lei cu TVA inclus si aduce clientilor un discount de 30% fata de achizitionarea separata a tuturor serviciilor si produselor incluse in pachet.

Pachetul Orizont poate fi achizitionat la pretul de 50 de lei, TVA inclus, si aduce clientilor 101 canale de televiziune digitala (TV Digital Familia si Cinestar), precum si Internet gratuit Fiber Power 10 Mbps. Pentru pachetul Orizont, UPC ofera o reducere de 31% fata de suma valorilor fiecarui serviciu.


Toate ofertele de mai sus sunt disponibile in perioada 24 iunie – 31 august 2011, pentru abonamente de 12 luni. Pentru mai multe detalii, cei interesati pot consulta, incepand cu data de 24 iunie, sectiunea Promotii din pagina oficiala a companiei - http://www.upc.ro/promotii/.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.140.000 de clienti in 200 orase. Potrivit viziunii companiei, aceasta lume fascinanta in care traim, dar deseori complexa, trebuie sa fie accesibila tuturor. Cei 10.000 de angajati UPC din Europa dau viata viziunii companiei prin simplitatea si caldura umana care se regasesc in fiecare din actiunile lor.  

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro