UPC Business - noile servicii VPN optimizate, dedicate companiilor medii si mari

15 iunie 2011

UPC Business anunta astazi lansarea noilor servicii VPN optimizate pentru clientii companii medii si mari, care conduc la o comunicare mai eficienta si mai rapida, o mai buna productivitate a angajatilor, precum si costuri mai mici. Retelele de comunicatii private reprezinta cea mai buna solutie pentru companiile care isi doresc solutii sigure si stabile, la tarife avantajoase.

 

Solutiile IP VPN permit companiilor sa conecteze la aceeasi retea propriile sedii, partenerii de afaceri sau furnizorii, in conditii de maxima siguranta, confidentialitatea datelor fiind protejata – la informatii nu au acces decat cei autorizati sa se conecteze la reteaua privata. UPC Business ofera companiilor medii si mari noi solutii VPN, care sa raspunda mai bine nevoilor actuale de comunicare.

 

”Nevoile de comunicare ale clientilor evolueaza in permanenta dar in acelasi timp, noi tehnologii devin disponibile. Lansarea noilor servicii VPN este un pas firesc in acest context, intrucat ne dorim sa oferim clientilor nostri solutii sigure, stabile si avantajoase prin tehnologii noi. La acest moment oferim IP VPN, una dintre cele mai performante solutii de date, care conecteaza diversele puncte de prezenta ale clientilor intr-o retea privata”, declara Cristina Costachescu, Director de Marketing al diviziei UPC Business.

Noua oferta de servicii VPN de la UPC Business se adreseaza companiilor medii si mari, care pot beneficia de o serie de avantaje, printre care:

 

Solutie integrata, la cheie – serviciul VPN este in intregime implementat si administrat de UPC, care isi asuma responsabilitatea pentru functionarea optima a solutiei, in concordanta cu parametri stabiliti.

Securitatea datelor si a echipamentelor – nimeni din afara retelei private nu poate accesa echipamentele clientului si nici nu poate intercepta datele care circula in interiorul retelei private.

Optimizarea costurilor - tariful este fix si include suport tehnic, interventii, inlocuirea echipamentelor daca este cazul, astfel incat companiile pot reduce costurile aferente conectarii locatiilor.

 

Garantie si control prin SLA (Service Level Agreement) - UPC garanteaza parametrii tehnici ai serviciului: disponibilitatea latimii benzii, timpul maxim de intarziere a unui pachet, timp de instalare in locatii noi, procentajul de pachete pierdute, etc.

Retelele private virtuale (VPN) reprezinta extinderea, intr-o maniera securizata, a intranetului unei companii si folosesc infrastructura unui operator sau Internetul. Prin externalizarea completa a activitatilor legate de implementarea si mentenanta conexiunilor de date intre diferite locatii, clientii pot reduce costurile de comunicatii, solutia ducand si la un grad mai mare de productivitate a angajatilor si o eficienta sporita a comunicarii.

 

Clientii care aleg servicii VPN pot face schimb de date si pot utiliza diferite aplicatii precum solutii CRM si ERP, intranet, extranet, solutii de teleconferinta, videoconferinta, partajare de fisiere, aplicatii web, dar si aplicatii de backup si recuperare a datelor. În plus, serviciul este flexibil si poate fi adaptat in functie de nevoile clientilor. Tarifele variaza in functie de durata contractuala, numarul de locatii conectate prin intermediul retelei sau latimea de banda agreata.

Pe langa serviciile standard VPN, UPC Business pune la dispozitia companiilor medii si mari mai multe optiuni prin care acestea isi pot personaliza solutia VPN, printre care – acces internet partajat, adresa IP proprie, backup premium, backup wireless si SLA personalizat.

 

UPC Romania, prin divizia sa dedicata solutiilor de comunicatii pentru companii - UPC Business - poate asigura cea mai eficienta solutie pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare viteza, in mai multe localitati din tara sau in mai multe sedii din acelasi oras. Prin intermediul infrastructurii permanent imbunatatite, compania poate dezvolta retele virtuale private, sisteme intranet si extranet, retele de telefonie privata, videoconferinte, video monitorizare.

Divizia UPC Business este prezenta in 10 tari din Europa: Olanda, Austria, Irlanda, Polonia, Cehia, Slovacia, Romania, Ungaria, Elvetia si Germania.

 

La nivel national, reteaua de fibra optica si cablu CATV acopera peste 80 dintre cele mai importante orase din Romania, incluzand: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi. Portofoliul UPC Business acopera toate segmentele de piata, de la companii mici si mijlocii pana la companii nationale si multinationale. Solutiile de comunicatii se adreseaza si verticalelor specifice de piata, cum ar fi: sectorul bancar, transporturi, distributie si logistica, educatie sau administratie publica.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro