Un nou dispozitiv de acces la Internet lansat de SMC Networks

19 noiembrie 2010

SMC Networks a anuntat lansarea echipamentului SMC7904WBRAS-N, un modem/router multifunctional care combina un dispozitiv de acces ADSL2/ADSL2+ in banda larga, cu facilitati de retea de mare viteza wireless N si Ethernet, pe cablu. SMC7904WBRAS-N, care include un pachet fara rival de functii de interoperabilitate, securitate si QoS (Quality of Service), este ideal pentru furnizorii de internet (ISP) care doresc sa ofere clientilor de servicii ADSL2+ un dispozitiv de acces cu valoare adaugata si pentru utilizatorii din firmele mici sau particulari care doresc sa-si upgradeze modemurile sau routerele existente.

 

Acces de mare viteza la internet si retelistica pentru aplicatiile multimedia de acasa

Modemul avansat ADSL2/ADSL2+, incorporat in SMC7904WBRAS-N, furnizeaza acces de mare performanta la internet, asigurand viteze de download de pana la 24 Mbps (uplink de pana la 2 Mbps), permitand transferul in banda larga al continutului multimedia pentru birourile de acasa si din firmele mici. Datorita punctului de acces wireless N la 150 Mbps si switch-ului Ethernet cu 4 porturi incluse in solutie, aceasta este recomandabila si utilizatorilor care partajeaza conexiuni la internet prin cablu sau wireless.

 

Compatibilitatea cu cele mai recente standarde asigura conformitatea si interoperabilitatea

SMC7904WBRAS-N este conform in totalitate cu cele mai noi standarde ADSL2/2+ si Ethernet, precum IEEE802.3/802.3u. Este, de asemenea, conform TR-067, asigurand interoperabilitatea cu infrastructura de retea a oricarui furnizor de internet

 

Functiile de securitate de nivel inalt garanteaza siguranta si controlul asupra utilizarii necorespunzatoare

Firewall-ul NAT cu SPI (Stateful Packet Inspection), sistemul de detectare a intruziunilor si functiile Denial-of-Service sunt incorporate in SMC7904WBRAS-N pentru a asigura un nivel inalt de securitate impotriva atacurilor hackerilor. VPN pass-through permite conectarea sigura la retelele de birou pentru utilizatorii din firme, in timp ce listele de control al accesului cu blocarea URL-ului permit blocarea si filtrarea accesului la servicii Internet si la site-uri web nepotrivite.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro