Tractorsud.ro te ajuta sa investesti intr-un viitor prosper!

Categorie: Afaceri, Pe scurt

Fiecare meserie isi are secretele ei. Agricultura nu face exceptie de la regula si isi pastreaza anumite reguli si secrete doar pentru cei care sunt dispusi sa investeasca timp si energie in acest domeniu. Desigur, este nevoie de foarte multa rabdare pentru a vedea roadele unei recolte si tot la fel de multe investitii. Fie ca vorbim despre ingrasaminte, utilaje sau experti angajati sa ne ajute sa obtinem o recolta mai buna, toata investitia, intr-un final, va fi rasplatita cu o recolta bogata. Tractorsud.ro este furnzior de incredere a catorva mii de fermieri si agricultori din Romania, deoarece ofera piese si accesorii de calitate pentru schimburile uzuale ale tractoarelor, combinelor agricole, si diverse atasamente care sunt folosite pentru arat.

Magazinul a fost infiintat de antreprenori ce provin din familii cu traditie in agricultura moderne, care isi doresc sa ofere din experienta lor si celorlalti agricultori. In ziua de astazi pentru a te mentine la anumite standarde trebuie sa investesti inteligent in utilaje, deoarece acestea sunt cheia catre o recolta constanta si bogata de la an la an. Sute de piese Maschio Gaspardo, Claas, Laverda si Steyr se pot comanda direct de pe site-ul magazinului Tractor Sud.

Daca lucrezi in domeniul agriculturii si ai campuri intinse, nu poti face fata fara un tractor agricol. Intrebarile pe care fermierii si le pun frecvent sunt:

-ce sa alegi intre un tractor nou si unul folosit?

-cate tipuri de tractoare exista?

-pe ce caracteristici trebuie sa te concentrezi?

Exista multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cumperi un tractor agricol. 

Exista diferite tipuri de tractoare ce pot fi achizitionate:

 

Standard: pot fi utilizate pentru aproape toate operatiunile agricole, iar pentru dinamismul si versatilitatea lor sunt cele mai vandute;

Cu sine: sunt utilizate pentru terenuri deosebit de accidentate, sunt cunoscute si sub denumirea de tractoare de deal. Pentru a fi manevrate, acestea necesita o pregatire buna. Sunt potrivite pentru soluri inclinate sau inegale, precum cele cultivate cu fructe;

Tractoare cu sine de cauciuc: echipate cu sine de cauciuc in loc de metal, in comparatie cu sinele normale, acestea au o putere mai mare si ofera o viteza mai mare pe drum; 

Tractoare cu roti si lant: potrivite pentru terenurile mlastinoase, lanturile sunt utilizate numai atunci cand nu este necesar sa se compacteze prea mult solul. 

Pentru a cumpara tractorul nou sau folosit este, de asemenea, foarte important sa iei in considerare tipul de cultura pe care trebuie sa lucrezi. Exista multe tipuri de tractoare cu caracteristici diferite, in functie de munca pe care trebuie sa o faca masinaria. Asadar, ia in considerare recolta actuala si viitoare pentru care va fi utilizata masina.

In consecinta, in functie de modul in care este utilizat la sol, va fi posibil sa optezi pentru o caracteristica specifica a motorului si a dispozitivelor care vor fi atasate. 

La Tractorsud.ro clientii vor gasi de fiecare data piesele de care au nevoie la preturi foarte convenabile, iar timpul de livrare rapida asigura continuitatea agricultorului in campul muncii!

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole