Timisoara: Conferinta de presa - lansare proiect Cluster2Success, 23 noiembrie

19 noiembrie 2010

Proiectul Cluster2Success, implementat de Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - filiala Timisoara (ARIES-TM) in parteneriat cu Centrul Regional de Cercetare si Dezvoltare in Ştiinte Naturale si Ştiinte ale Materiei, (DEAK) Szeged, se adreseaza companiilor din domeniul IT&C din partea sudica a zonei de frontiera Romania-Ungaria (judetele Timis, Arad Csongrad si Bekes). Durata de implementare a proiectului este de 12 luni, in perioada noiembrie 2010-octombrie 2011.

Proiectul Cluster2Success vizeaza o noua abordare a dezvoltarii sectorului IT&C regional prin adoptarea si implementarea conceptului de cluster.

 

Obiectivul specific al proiectului consta in dezvoltarea si promovarea initiativei de cluster IT&C in judetele Regiunii de Dezvoltare Vest Romania, localizate la frontiera cu Ungaria (Timis si Arad) prin valorificarea expertizei existente in domeniu la nivelul orasului Szeged.
 

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, Filiala Timisoara (ARIES-TM) va invita sa luati parte la conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii oficiale a proiectului Cluster2Success, implementat de Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software-Filiala Timisoara in parteneriat cu Centrul Regional de Cercetare si Dezvoltare in Ştiinte Naturale si Ştiinte ale Materiei (DEAK) din Szeged.

 Evenimentul va avea loc la Timisoara , in ziua de marti, 23 noiembrie 2010, cu incepere de la orele 11:00, in sala Dunarea din cadrul Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, situat pe Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22.
 

In vederea unei bune organizari a conferintei de presa, va rugam sa ne comunicati telefonic sau in scris pana luni, 22 noiembrie 2010, orele 12.00 intentia dumneavoastra de participare, specificand numele si functia reprezentantilor institutiei dumneavoastra.
 

Pentru informatii suplimentare despre obiectivele proiectului si actiunile care se vor derula, va invitam sa ne contactat la urmatoarele coordonate:
Codruta Nicolescu - manager de proiect sau Mira Sisak - asistent proiect
Telefon: + 40 (0)741.163.700, Tel./ Fax : + 40 (0) 356.420.444
E-mail: [email protected], [email protected]
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro