Tesco și Carrefour își unesc forțele în lupta pentru menținerea unor prețuri competitive

Categorie: Afaceri

Două dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri din Europa, Tesco și Carrefour au anunțat în cursul zilei de luni, 2 iulie 2018, că au început discuțiile pentru perfectarea unui parteneriat strategic. Colaborarea vizează gestionarea relațiilor cu furnizorii globali, în vederea implementării unui program comun de achiziții cu scopul de a eficientiza procesele și, implicit, costurile.

Concurenta este acerba in retail pe toate segmentele, pana si in zona de divertisment, acolo unde in online promotiile de genul cod bonus unibet sunt usor de gasit.

Conform CNN, într-o declarație comună, cele două companii au spus că, prin acest parteneriat speră să aducă o îmbunătățire calității produselor oferite clienților. În același timp, este vizată diversificarea gamei de produse disponibile la prețuri sub cele propuse de concurență.

Parteneriatul va unifica expertiza în achiziții a celor două companii care va fi sincronizată cu acoperirea geografică și strategii comerciale comune.

Anunțul colaborării vine în contextul în care lanțurile de supermarketuri și hypermarketuri trebuie să găsească soluții pentru a contracara efectele extinderii comerțului online, extindere condusă de Amazon, dar și a lanțului american Walmart, care vizează extinderea în Europa.

Acordul dintre Carrefour și Tesco urmează să fie finalizat în termen de aproximativ două luni.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole

Adauga comentariu