Teaser BD Masterclass, 2nd class

9 iunie 2020

Am creat acest context de evolutie, dezvoltare si invatare pentru a oferi posibilitatea antreprenorilor, managerilor si profesionistilor din orice domeniu de activitate de a intra in contact cu experti validati de platforma Business Days, apreciati si confirmati de audienta platformei Business Days in cei 10 ani de sustinere cu pasiune a mediului de afaceri din Romania.

Scopul acestor sesiuni este sa ofere solutii la provocari, raspunsuri la intrebari și ghiduri de bune practici in special pe urmatoarele arii: managementul eficient al echipei de la distanta, vanzarea si managementul relatiei cu clientii de la distanta folosind tehnologia, pivotarea afacerii catre digitalizare si mediul de business online, dezvoltarea productivitatii si eficientei personale, evolutie catre o noua stare de constienta.

BD Masterclass este locul unde se intalneste nevoia cu expertiza. Locul unde te reinventezi, te dezvolti si inveti sa te adaptezi. Locul unde planurile tale prind contur.

Echipa Business Days, impreuna cu echipa de experti, consultanti, traineri si mentori inrolati in acest program suntem aici sa te sustinem in drumul tau catre performanta si succes.

Vezi noua serie de masterclass-uri care debuteaza in 8 iunie 2020: https://www.businessdays.ro/masterclass-uri/calendar-masterclass-uri


Video - Teaser BD Masterclass, 2nd class


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro