Startup Challenge - inca 3 zile pentru inscrierea la competitia antreprenorilor in online

8 octombrie 2010

Startup Challenge se adreseaza startupurilor de pretutindeni, in special celor din Europa de Est, celor cu o idee viabila de business online si cu potentialul necesar pentru a duce la indeplinire aceasta idee. Inscrierile se fac pe siteul oficial al conferintei: www.how-to-web.net.

 

Inscrierile la competitia pentru antreprenorii in online aflati la inceput de drum, Startup Challenge, se va incheia pe 10 octombrie 2010.

 

Scopul competitiei Startup Challenge este de a gasi cele mai interesante business-uri aflate la inceput de drum si a le ajuta pe acestea sa devina cunoscute si sa se bucure de sprijin din partea investitorilor si antreprenorilor deja cunoscuti.

 

Pentru a se inscrie, stratup-urile trebuie:
• sa aiba mai putin de 2 ani de activitate
• sa targeteze piata international, globala;
• sa nu fi primit nicio investitie de la o firma de VC (Venture Capital) pana in momentul participarii la Startup Challenge.
Startup Challenge cuprinde doua etape:

 

1. O prima etapa eliminatorie - dupa inscrierea pe website – juriul va alege 6 startup-uri conform criteriilor prezentate pe site: marimea pietei, potential, solutiille pe care le propun, tehnologia folosita, modelul de business, etc. Cele 6 startupuri finaliste vor avea sansa sa se prezinte in cadrul conferintei regionale HTW’10 cu un stand de prezentare a businessului, sa interactioneze direct si sa primeasca sfaturi de la juriul, sa isi prezinte idea de business catre cei 500 de participant si 20 de speakeri internationali direct pe scena principala a evenimentului.

 

2. In final, la sfarsitul celei de-a doua zile a conferintei HTW, juriul va alege 3 startup-uri castigatoare care vor beneficia de promovare pe siteul oficial HTW cat si pe Social Media, si bineinteles vor primi si un premiul semnificativ.

 

Juriu este compus din specialisti internationali si locali, oameni cu experinta in domeniu, cu o activitate intensa in a acest gen de competitii: Patrick de Laive (The Next Web), Reshma Sohoni (CEO Seedcamp), Katy Turner (Eden Ventures), Vlad Stan (Seedmoney), Vladimir Oane (UberVu), Raluca Georgescu (Wembrio), Alexandre Almajeanu (Gentica), Calin Fusu (Neogen), Radu Ticiu (UBIT).
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro