Spot de promovare Sebastian Vaduva

30 mai 2020

Invitatie la BD Masterclass „Sfaturi practice pentru o lume post Covid-19” in 17 iunie 2020 ora 19:00 unde vei obține un framework pentru a înțelege provocările economiei globale. Vei avea o privire de ansamblu asupra economiei românești și vei identifica oportunități practice de business într-o lume post Covid – 19.

Sebastian Văduva este un profesor și antreprenor româno-american cu experiență internațională în companii din Statele Unite și România. În perioada 1999 – 2004 a predat marketing și afaceri internaționale la University of Akron, SUA. În 2004 – 2005 a fost director de programe MBA pentru comisia Fulbright iar în 2005 a fost numit decanul Griffiths School of Management din cadrul Universității Emanuel din Oradea. Are un doctorat in antreprenoriat de la ASE (2003) si în politologie de la SNSPA (2012). Este autor sau co-autor la 15 cărți, 40 de articole și 10 proceedings academice.

Sebastian a livrat peste 9.000 de ore de training la nivel executiv în domeniile leadership, mentalitate antreprenorială și intraprenorială, comunicare și prezentări, vânzări și marketing, orientare spre client, managementul echipei și motivare etc. În ultimii ani eforturile sale au fost orientate cu precădere înspre sectorul IT din România în care continuă să livreze traininguri, să mentoreze și să desvășoare muncă de coaching în numeroase companii, în domeniul larg al dezvoltării talentelor. A fost si este implicat în peste 20 de startup-uri cu diferiți parteneri și diferite instituții, cel mai notabil succes fiind Școala Informală de IT din Cluj.

Rezerva-ti locul acum! Sunt locuri limitate pentru a pastra interactivitatea si personalizarea experientei participantilor!

Detalii aici: masterclass_SebastianVaduva


Video - Spot de promovare Sebastian Vaduva


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro