Sorin Faur - invitatie la BD Masterclass

1 iunie 2020

„Angajații ca parteneri pentru business: motivare și engagement”

Concediezi sau motivezi?

Relațiile cu angajații nu rămân neatinse de prezenta criză, ai nevoie de angajați motivați, productivi și alineați la obiectivele companiei.

Prin acest masterclass vei descoperi care sunt modalitățile prin care poți crește nivelul de engagement al angajaților tăi si sa crești productivitatea și performanța!

De ce să participi la acest masterclass?

Angajații tăi au nevoie de tine, iar tu ai nevoie de angajați motivați și performanți!

Creșterea și sustenabilitatea companiei tale are nevoie de un mediu organizațional construit corect, cu angajați angrenați în viziunea companiei, care înțeleg obiectivele și cursul de urmat și care împreună colaborează, pentru a atinge acele obiective!

Dacă ai obosit să fii omniprezent în companie și înțelegi importanța angajaților motivați si alineați la obiectivele companiei atunci acest masterclass este pentru tine.

Vei învăța cum să activezi talentele din companie prin motivare și engagement astfel încât angajații să devină contributori activi și parteneri pentru business.​

În cadrul masterclass-ului vei descoperi:
- Crești nivelul de implicare și motivare al oamenilor din companie
- Crești ponderea angajaților contributori versus angajați pasivi sau chiar saboteuri
- Obții un nivel crescut de performanță în companie cu același număr de angajați
- Cum activăm talentele din companie prin motivare și engagement

Sorin este Expert în Resurse Umane, Antreprenor, Fondator Academia de HR companie de servicii de Consultanță, Recrutare și Training ce abordează toate problemele importante de People Management, contribuind la atragerea, păstrarea și dezvoltarea talentelor în companiile din România.

Sorin are peste 20 ani experiență în domeniul Resurselor Umane, fiind implicat în proiecte complexe de consultanță și management în arii precum: design și optimizare organizațională, managementul schimbării, managementul și evaluarea performanțelor, proceduri de HR, recrutare, training, assessment.

În calitate de Coordonator pentru Europa de Est și Balcani pentru BDO, Sorin a condus timp de 9 ani numeroase proiecte la nivel local și regional, fiind responsabil pentru cele 14 țări din zonă și a contribuit la dezvoltarea strategiilor și politicilor de HR ale rețelei BDO la nivel internațional.

Sorin deține mai multe certificări profesionale precum cea de Certified Management Consultant oferită de International Council of Management Consulting Institutes din Elveția respectiv Formator, Project Manager și Evaluator de competențe profesionale și este membru în HR Club din 2009.

Sorin a publicat cartea Arta Memoriei și este un autor activ pe teme de resurse umane, antreprenoriat, management și leadership.

Rezerva-ti locul acum! Sunt locuri limitate pentru a pastra interactivitatea si personalizarea experientei participantilor!

Detalii aici: https://businessdays.kartra.com/page/Lnu211


Video - Sorin Faur - invitatie la BD Masterclass


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro