SIVECO Applications 2011: Premiu de excelenta la Gala RoCS 2010

30 noiembrie 2010

SIVECO Romania a primit Premiul de Excelenta pentru "capacitatea solutiei SIVECO Applications 2011 de a raspunde cu tehnologii inovatoare prioritatilor economice, prin componentele Managementul Deseurilor si Managementului Financiar al Proiectelor". Premiul a fost acordat la categoria "IT-ul si economia", in cadrul celei de-a 16-a editii a Galei Romanian Computer Show 2010 (RoCS), cel mai important eveniment B2B al anului, organizat de IDG Romania.

 

"Adaptarea la nevoile pietei este obiectivul pe care il urmarim constant. Solutiile pe care le dedicam organizatiilor din Romania sunt deosebit de utile, in special in contextul accesarii fondurilor europene. Prin Componenta de Management Financiar al Proiectelor venim in sprijinul organizatiilor neguvernamentale, companiilor private, institutiilor publice eligibile pentru finantarile structurale si in special al coordonatorilor de proiecte si al personalului cu responsabilitati in realizarea si managementul financiar al proiectelor. Prin componenta Deseuri ne adresam organizatiilor romanesti care intra pe piata europeana - o piata deja consolidata, cu jucatori consacrati, cu pozitii puternice si cu consumatori educati si pretentiosi. Sistemul informatic complex pe care il oferim asigura coerenta informationala, tehnologica si de infrastructura de care are nevoie un management performant, dar si respectarea reglementarilor legale in vigoare", a declarat Lacramioara Barseti, Line of Business Director SIVECO Applications, in cadrul SIVECO Romania.

 

"La aceasta a 16-a editie a ROCS i-am premiat pe cei care au indentificat tendintele corecte si zonele in care piata de IT va redeveni unul dintre motoarele economiei romanesti", a declarat Mihaela Gorodcov, Director General IDG Romania.

SIVECO Romania a mai fost premiata la Gala RoCS in 2008 pentru solutia dezvoltata la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA), in 2007 pentru implementarea si promovarea Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI) in Romania si pentru cele mai mari investitii in cercetare si dezvoltare.  

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro