Samsung i9100 Galaxy S II: disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos

6 iunie 2011

Telefonul Samsung i9100 Galaxy S II este disponibil in magazinele COSMOTE Romania si Germanos din intreaga tara. Mai subtire, mai usor, mai rapid decat predecesorul sau, terminalul este unul dintre cele mai ingenioase smartphone-uri cu sistem de operare Android.


Unul dintre punctele forte ale terminalului este interfata senzitiva TouchWiz, aici la versiunea 4.0, cea mai noua, care in combinatie cu sistemul de operare Android 2.3.3, ofera o experienta imbunatatita de utilizare a ecranului senzitiv de 4,3 inci. Galaxy S II mai are cateva caracteristici spectaculoase: de exemplu, anularea oricarui sunet, fie ca e vorba de apeluri sau muzica la MP3 player, in momentul intoarcerii telefonului cu ecranul in jos. Alte caracteristici interesante sunt: tilt-zoom, respectiv schimbarea celor sapte homescreen-uri printr-o simpla miscare in plan lateral-vertical a telefonului, fara sa mai fie necesara atingerea ecranului senzitiv. Samsung a adaptat accelerometrul astfel incat dupa rearanjarea widgeturilor se poate trece cu mare usurinta de la un homescreen la altul.


Samsung i9100 Galaxy S II este un telefon inteligent 3G, avand conectivitate EDGE si HSDPA de pana la 21 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, USB si procesor dual core de 1,2 GHz. Memoria interna este de 16 GB, cu posibilitate de extindere pana la 32 GB pe memorie externa. Terminalul dispune, de asemenea, de o memorie de 1GB RAM pentru a rula fluent cele mai complexe aplicatii. 

 

Aspectul exterior este deosebit de elegant, iar materialele din care este fabricat ofera o senzatie placuta la atingere. Ecranul Super AMOLED Plus cu 16 milioane de culori este protejat de sticla „Gorilla Glass”, singurele „forme de relief” fiind butonul „home” si receptorul audio.

Galaxy S II dispune de o camera foto de 8MP cu autofocus si flash, respectiv capacitate de filmare Full HD la 1080p, plus o a doua camera foto de 2MP, ceea ce face ca terminalul sa fie compatibil si pentru serviciul de videotelefonie. Terminalul poate reda cea mai larga gama de fisiere multimedia in formate diferite, iar auditia se poate face la casti profesionale – gratie mufei standard de 3,5 mm.

 

Social media este cat se poate de accesibila prin intermediul Galaxy S II, gratie tastaturii virtuale ce permite scrierea rapida si fara greseli. Aceeasi tastatura poate fi extrem de eficienta si pentru utilizatorii de business, interesati sa redacteze rapid mesaje si sa foloseasca aplicatiile de tip office.

Samsung i9100 Galaxy II este disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 2.399 lei (TVA inclus) fara conectare.

COSMOTE Romania avea 6,6 milioane de clienti la 31 martie 2011. Lansata in 2005, COSMOTE Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007.

 

In mai putin de cinci ani, COSMOTE Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. În prezent, COSMOTE Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE Romania este divizia locala a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de aproximativ 20 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro