S-a şcolit puţin la Paris şi mai mult în propria bucătărie, de unde ies astăzi prăjituri şi torturi delicioase. Cum s-a ajuns de la pasiune la Dulcipass?

18 februarie 2020

„Numele meu este Ioana Suhan şi sunt fondatoarea Dulcipass. Lucrez în domeniul gastronomic de zece ani, iar de vreo cinci ani mă pasionează mai mult partea de cofetărie-patiserie. M-am şcolit puţin la Paris şi mai mult în propria bucătărie şi la job.“

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "S-a şcolit puţin la Paris şi mai mult în propria bucătărie, de unde ies astăzi prăjituri şi torturi delicioase. Cum s-a ajuns de la pasiune la Dulcipass?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro