Roxana Gramada - invitatie la BD Masterclass

31 mai 2020

„Cum să produci rezultate cu emailul?

11 reguli esențiale pentru mesaje pe care clienții tăi chiar vor să le citească”

Vei ști cum să scrii emailuri cu cap și rezultat. Vei începe să conversezi cu impact în emaileză.

De ce să participi la acest masterclass?

Câte emailuri scrii și primești zilnic? Câte dintre ele îți aduc valoare adăugată?

Masterclass-ul te va învăța cum să scrii mesaje care produc rezultate pentru tine (și pentru alții). Unul dintre rezultate fiind că

a) o să-ți facă plăcere să le scrii și

b) clienților tăi o să le placă să le citească.

În cadrul masterclass-ului vei descoperi:

Esențialul, în două ore
Poate că acum scrii mesaje cu "Dragii noștri" și pui toți clienții in bcc. Sau cauți mereu prin foldere după mesaje de ofertare. La final o să știi esențialul ca să-ți poți organiza comunicarea de ofertare pe cont propriu sau ce să ceri unui profesionist.

E-mailul pentru clienți nu e spam. Sau newsletter
Deși foarte des tu asta primești. Făcută cu cap, conversația pe email cu clienții tăi actuali sau viitori este irezistibilă ca un burger și adorabilă ca un sorbet de fistic. La masterclass o să-ți arăt cum să scrii emailuri profesioniste și savuroase.

Cum atragi clienții tăi ideali?
Și cum îi respingi pe cei pe care nu poți să-i servești? Învață cum să dai clienților tăi ideali o mini-experianță a valorii pe care le-ai putea-o oferi și cum să pregătești conversia spre lucrul împreună. Programat cum trebuie, emailul e eficient ca un Navy Seal.

Cum să construiești relația cu lista ta?
Vei învăța care sunt cele 7 mesaje esențiale pentru comunicarea ta de marketing și vânzări și când să le trimiți. Și cum să comunici omeneștem, să câștigi și să păstrezi încrederea celor pe care ți-i dorești drept clienți.

Roxana Grămadă este copywriter de conversie și creatoarea Cuvinte Potrivite, un studio de design pentru indentități de afaceri.

Îți spune cine ești pentru clienții tăi și îți dă instrumentele pentru cele mai importante comunicări: cele pe care le faci în fiecare zi ca să produci rezultate.

Într-o viață anterioară a fost director de marketing și vânzări pentru Studiourile MediaPro și manager de strângere de fonduri pentru UNICEF România.

Rezerva-ti locul acum! Sunt locuri limitate pentru a pastra interactivitatea si personalizarea experientei participantilor!

Detalii aici: https://businessdays.kartra.com/page/masterclass_RoxanaGramada


Video - Roxana Gramada - invitatie la BD Masterclass


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro