Reincarca cartela Cosmote direct de la bancomatele BCR

16 decembrie 2010

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera posibilitatea clientilor sai de a-si reincarca cartelele telefonice Cosmote direct de la ATM-urile bancii, fara nici un comision. „Oferim un nou serviciu tuturor posesorilor de card bancar de pe piata (debit si/sau credit, in lei/valuta). Serviciul ofera siguranta, usurinta si mobilitate, clientii putand apela gratuit la acest serviciu 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin intermediul celei mai extinse retele de bancomate din tara”, a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.


Pentru a reincarca cartela telefonica COSMOTE cu ajutorul cardului la bancomatele BCR, posesorii de card trebuie sa:
•selecteze la ATM optiunea incarcare electronica , apoi “incarcare COSMOTE ”
•selecteze valoarea de reincarcare a cartelei (sumele nu includ TVA)
•sa ridice chitanta pe care o elibereaza ATM-ul cu codul de reincarcare tiparit (voucher electronic) si sa apeleze de pe telefonul mobil numarul COSMOTE indicat pe chitanta urmand instructiunile.
•chitanta contine informatii privind identificarea tranzactiei, suma platita in EUR si echivalent LEI, TVA, cat si instructiuni de activare

 

Serviciul de reincarcarea cartelei telefonice la bancomatele BCR este disponibil acum pentru toti cei trei mari operatori GSM din Romania: Cosmote, Orange si Vodafone. In primele 10 luni ale anului 2010, BCR a inregistrat un numar mediu lunar de aproximativ 4.000 tranzactii de reincarcari cartele telefonice la ATM, valoarea medie a unei reincarcari fiind de aproape 32 lei/operatiune.

Pentru ca oricine sa poata beneficia de acest serviciu BCR pune la dispozitia oricarei persoane interesate peste 25 tipuri de carduri de credit si de debit precum si cea mai mare retea nationala de ATM peste 2.250 de bancomate in toata tara. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro