Red Point angajeaza 250 de specialisti in IT

21 octombrie 2010

Compania IT cu capital integral romanesc, The Red Point, lider in dezvoltarea de solutii software pentru management universitar, se afla intr-un amplu proces de recrutare. Acest demers are la baza strategia companiei de consolidare a pozitiei de jucator in topul celor mai mari producatori autohtoni de software.

 

Alexandru Uglea - Chief Executive Officer, The Red Point, a declarat: “2010 a reprezentat pentru The Red Point un an de maturizare, un an in care am reusit sa dovedim ca suntem capabili sa ne mentinem statutul intr-o piata puternic afectata de criza financiara, o piata a carei comportament imprevizibil a avut un impact defavorabil asupra imaginii noastre de angajator.

 

Din cauza deselor modificari legislative, a cadrului financiar puternic afectat de criza, precum si a instabilitatii politice, am pierdut oameni competenti, oameni care au stat la baza dezvoltarii noastre ca si companie.
Astazi suntem in masura sa spunem ca aceasta perioada dificila a trecut si TRP se reafirma ca o companie in care oamenii sunt principala valoare, in care capitalul cel mai important este inteligenta si educatia lor.”  

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro