Portalul Orange pe mobil adaptat pentru iPhone si aplicatii dedicate

10 decembrie 2010

Orange imbunatateste experienta de utilizare a produselor si serviciilor existente si le adapteaza pentru utilizatorii de iPhone. Acestia au acces usor la informatii si un continut bogat prin varianta optimizata a Portalului Orange pe mobil si prin aplicatii dedicate pentru iPhone, concepute special de Orange in jurul serviciilor sale.

 

Portalul Orange pe mobil exista si intr-o versiune optimizata pentru iPhone, la adresa m.orange.ro. Prin intermediul acestuia, clientii care detin smartphone-ul pot urmari emisiunile preferate, difuzate la 12 posturi de televiziune, precum Antena 3, Cartoon Network, MTV Music, Realitatea TV sau la 6 posturi nationale de radio, dintre care Pro FM si Radio Guerilla. Totodata, ei au acces la informatii, precum stiri, meteo, sau horoscop si isi pot personaliza telefonul cu tonuri de asteptare.

 

TV live de la Orange, cea mai noua aplicatie dezvoltata de operator este disponibila in exclusivitate clientilor sai. Aceasta ofera un acces optimizat la continutul video din Portalul Orange pe mobil pentru iPhone. Folosind functia “previzualizare“, acestia pot vedea toate posturile TV in timpul streaming-ului, pot schimba foarte usor canalele fara a intrerupe sesiunea in direct, iar in sectiunea “program TV live“, utilizatorii isi pot alege cu usurinta emisiunea din programul TV al zilei.

 

Promotional, pana la 31.01.2011 accesul la cele 12 posturi TV din aplicatie este gratuit. TV live se descarca fara costuri din App Store, iar traficul de date se tarifeaza in functie de planul tarifar ales. Pentru mai multe detalii, puteti vizita site-ul www.orange.ro/aplicatii-iphone/tv-live/

 

In curand, se va lansa Contul tau Orange cu ajutorul caruia se pot afla informatii despre consum, factura, tipul de abonament sau optiunile activate. Aplicatia va avea si o sectiune de asistenta, unde vor fi disponibile detalii cu privire la modul de utilizare a unui abonament sau a unei cartele Orange PrePay. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro