Pagini Aurii foloseste solutiile de email marketing de la White Image

18 noiembrie 2010

Pagini Aurii, liderul in Romania pe piata ghidurilor clasificate a ales White Image ca agentie specializata in email marketing pentru realizarea unei comunicari personalizate cu clientii sai.

 

Pagini Aurii doreste sa pastreze o legatura stransa cu acestia, dezvoltand, cu ajutorul White Image, o strategie de comunicare a noilor produse si servicii pe care le pune la dispozitie, imbunatatiri si functii noi ale produselor din portofoliu, lansari de site-uri ale companiei, oferte promotionale, invitatii la evenimente sponsorizate de companie, trimitere de notificari de plata personalizate etc.

 

Iulian Boanta, marketing manager Pagini Aurii a precizat: "Am devenit lideri datorita, in primul rand, clientilor nostri cu care este absolut esential sa pastram o legatura stransa pentru care am sesizat potentialul comunicarii personalizate. Am gasit solutiile potrivite la White Image atat din punct de vedere al modului in care sa comunicam, cat si in ceea ce priveste gestionarea corecta a bazelor de date".

 

Newsletter-ele Pagini Aurii vor oferi posibilitatea zecilor de mii de companii din portofoliul companiei de a interactiona mult mai usor cu consultantii companiei, pentru a obtine mai multe informatii despre beneficiile ofertei de publicitate destinate lor.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro