Orice afacere online de succes incepe cu SEO

Categorie: Afaceri

Seo este acronimul pentru optimizarea motoarelor de cautare, iar in mediul online acest lucru devine esential pentru cei care vor sa fie, in timpul primelor cautari, pe motoarele de cautare. 

O firma SEO iti poate aduce foarte multe beneficii, mai ales daca ai un magazin la inceput de drum sau ai, la randul tau, o firma care ofera servicii online din domeniul, bancar, imobiliar sau informatii utile pentru populatie.

Pentru a facilita “drumul” clientilor catre pagina site-ului tau ai nevoie de: 

-Optimizare SEO;

-Campanii PPC;

-Dezvoltare web;

-Gazduire website. 

Desi aceste servicii sunt diferite intre ele, rolul lor este de a imbunatati experienta utilizatorilor in contextul browsing-ului online, iar o firma SEO este cea mai buna autoritate care poate face acest lucru.

Ce este o campanie PPC? 

Termenul PPC provine de la un cuvant englezesc care inseamna „Pay Per Click”.

Un agent de publicitate plateste pentru a plasa reclame pe un site web, motor de cautare, social media sau orice alta platforma digitala. De fiecare data cand utilizatorul face clic pe aceasta reclama, acesta este dus direct pe site-ul web al agentului de publicitate.

 Acest sistem este alcauit din trei forme:

 

CPC (Cost pe clic): in timpul unei campanii de afisare sau a linkurilor sponsorizate pe internet, veti plati doar atunci cand utilizatorul face clic pe reclama dvs. 

CPM (Cost pe mie): in timpul unei campanii web, agentul de publicitate va fi facturat la cost la o mie de afisari sau afisari ale reclamei. 

CPA (Cost pe achizitie): acest sistem de facturare este utilizat pe scara larga atunci cand inchiriati fisiere sau cand aveti obiectivul de a va abona la e-newsletter. Veti fi facturat pentru fiecare realizare a acestui obiectiv sau achizitie. 

Marketingul PPC este un instrument de raspuns direct foarte util pentru a obtine vanzari si clienti noi. Scopul este de a genera reclame relevante pentru segmentul tinta al afacerii dvs. si de a optimiza site-ul dvs. web, astfel incat utilizatorii sa poata actiona cu usurinta. 

Deci avantajele unei firme SEO sunt:

-SEO poate genera trafic gratuit sau la costuri relativ mici.

-Este adesea una dintre cele mai importante surse de trafic pe termen lung.

-Beneficiile optimizarii SEO pot dura in timp si pot oferi trafic calificat continuu, atat timp cat site-ul ramane pe cuvintele sale cheie strategice, chiar si atunci cand incetati sa lucrati la SEO (va continua sa scada daca nu nimic). 

-Un site bine referit inspira incredere si trimite inapoi un semnal de reputatie pozitiva.

-Cele mai bune practici de optimizare SEO sunt apropiate de cele ale ergonomiei si accesibilitatii. Prin urmare, calitatea generala a site-ului este, de asemenea, imbunatatita.

Daca un site are o baza tehnica solida si functioneaza intr-un sector nu prea competitiv, poate fi posibila trimiterea acestuia gratuit, cu conditia sa ii dedici timpul necesar. Scriind articole si cautand link-uri externe, va puteti imbunatati pozitiile.

Pe de alta parte, pentru a ajunge la mai multe cuvinte cheie strategice sau pentru a lua in considerare mai bine schimbarile din algoritmul Google, va fi necesar sa apelati la un consultant sau la o agentie SEO.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole