Orange Romania va lansa noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 in 8 august

5 august 2011

Orange Romania lanseaza luni, 8 august, noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1”, ce marcheaza un nou nivel de performanta in conectivitate si mobilitate in randul tabletelor PC.
Noul sistem de operare Android TM 3.1 (Honeycomb) a fost creat special pentru tableta si permite clientilor sa ruleze mai multe functii in acelasi timp sau mai multe ferestre in aceeasi aplicatie. O alta noutate pentru Samsung Galaxy Tab 10.1” este suportul Adobe Flash cu ajutorul caruia utilizatorii se pot conecta la orice continut multimedia. În plus, accesul HSPA+ si Wi-Fi permite o navigare la viteze foarte mari.


Samsung Galaxy Tab 10.1” ofera acces la Android Market si la cele mai cunoscute aplicatii Google, precum Google Places sau Google Maps Navigation, lansat in Romania in luna iunie in parteneriat cu Orange.

Noua tableta are un design minimalist si este extrem de subtire si usoara: doar 565 grame si 8,6 milimetri. Oriunde s-ar afla, clientii vor beneficia de o experienta multimedia bogata prin sistemul de redare Video Full HD, Readers Hub, Music Hub si nu in ultimul rand Social Hub, care introduce toate conturile de e-mail, messenger si retele sociale intr-o singura casuta de Inbox.

 

Noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1” va fi disponibila din 8 august. În ziua lansarii, clientii Orange vor beneficia si de o oferta speciala. Mai multe detalii despre tarife si promotie se vor gasi pe http://www.orange.ro/samsung-galaxy-tab/ incepand din 8 august.

„Tabletele PC din portofoliul Orange au avut pana acum un succes impresionant si vom continua sa diversificam acest segment pentru clientii interesati de solutii complete de conectivitate si mobilitate, navigare intuitiva la viteze foarte mari, functii integrate de social media si multimedia. Noul Samsung Galaxy Tab 10.1” indeplineste toate aceste cerinte, iar Orange va crea un abonament special care sa faciliteze accesul la toate avantajele tabletei.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange Romania.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro