Orange rasplateste clientii care folosesc Prepay - Orange Phone Credit

3 iunie 2011

Orange isi rasplateste clientii care au ales sa foloseasca Orange PrePay. In premiera nationala, cu programul Orange Phone Credit, bonusul primit la fiecare reincarcare de minimum 4 euro poate fi cumulat si folosit ca reducere la cumpararea unui telefon.

 

In functie de valoarea reincarcata, bonusul este intre 0,40 euro pentru 4 euro reincarcati si 1,80 euro pentru reincarcari mai mari de 12 euro. Astfel, pentru o reincarcare de 4 euro, un bonus de 0,4 euro este alocat in Orange Phone Credit. Prima reincarcare de minimum 4 euro facuta in luna iunie, aduce in plus 3 euro bonus clientilor PrePay inscrisi in Orange Phone Credit. Creditul acumulat poate fi folosit dupa 6 reincarcari efectuate in ultimele 12 luni.

 

Pentru a beneficia de Orange Phone Credit, clientii PrePay se pot inscrie gratuit, prin SMS cu textul TELEFON trimis la 321.

Pentru a cumpara un telefon cu creditul acumulat, clientii PrePay au la dispozitie toate magazinele proprii si ale partenerilor Orange. Pentru mai multe informatii despre programul Orange Phone Credit pot intra pe www.orange.ro/prepay.

 

„Orange Phone Credit este o initiativa unica pe piata de telecom din Romania. Programul isi propune sa recompenseze clientii PrePay fideli, oferindu-le posibilitatea achizitionarii unor telefoane la pret redus” a declarat Anca Tausanu, Consumer Marketing Manager – PrePay. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro