Noul ministru al IMM-urilor vrea proceduri simplificate pentru firmele mici

3 aprilie 2007

 Ovidiu Ioan Silaghi, propus la conducerea noului minister al IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesii Liberale, a declarat comisiei care il audiaza ca va sustine procedurile de inscriere a societatilor cu un capital minim de 20.000 euro. Silaghi a aratat importanta consolidarii rolului si functiei de protectie a consumatorilor. "Oamenii trebuie incurajati sa accepte doar produse de calitate, element prin care putem proteja piata interna de produsele din import", a precizat Silaghi.

Comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei au continuat marti dimineata lista de audieri a propunerilor inaintate de premierul Tariceanu pentru a ocupa posturile de ministri in Cabinetul restructurat, urmand ca la ora 15,00 sa fie votul plenului asupra noului Cabinet.

Decebal Traian Remes (Ministerul Agriculturii), Adrian Cioroianu (Ministerul Afacerilor Externe), Alexandru Chiuariu (Ministerul Justitiei), Teodor Melescanu (Ministerul Apararii), Ludovic Orban (Ministerul Transporturilor) si Laszlo Borbely (Ministrul Dezvoltarii), Ioan Ovidiu Silaghi (Ministrul pentru IMM, Comert si Turism) si Attila Korody (Ministerul Mediului). au fost audiati de comisiile de specialitate ale Parlamentului Romaniei. Varujan Vosganian, Cristian David, Cristian Adomnitei si Paul Pacuraru au fost audiati luni de comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro