Modele de generatoare de curent pentru orice tip de utilizare

Categorie: Afaceri

Ai nevoie de un generator de curent electric industrial si nu stii ce model sa alegi? Iti trebuie un generator de curent care va fi folosit pe santier, eventual un generator de sudura? Vrei sa cumperi un generator diesel care sa sustina la nevoie, ca back-up in caz de avarie a retelei de curent, o cladire functionala precum un magazin, o clinica sau un hotel / o pensiune? Te gandesti sa achizitionezi un generator pentru propria casa, pentru a rezolva problemele cu desele pene de curent? Ai nevoie de generatoare de curent digitale sau orice alt tip de generatoare?

Pentru orice astfel de intrebare exista un singur raspuns: apeleaza la o firma specializata in vanzarea de generatoare de curent. Doar asa vei gasi modele pentru orice fel de utilizare. Dincolo de diversitatea foarte mare de modele de generatoare de curent diesel si pe benzina, te bucuri si de preturi minime, gratie volumelor mari comercializate. In plus, ai si un alt avantaj extrem de important: intri in contact cu un specialist, cu un reprezentant de vanzari care stie foarte bine ce generatoare de curent sa iti recomandate, daca ii oferi toate detaliile despre necesarul in utilizare – putere de consum necesara si alte informatii.

La cerere, se poate face chiar o analiza la fata locului. In cele mai multe cazuri, consultanta oferita este gratuita, mai ales daca este primita prin email sau la telefon. Daca te vei adresa celor de la Teo Mar Management SRL, poti primi consultanta si in showroom-ul din Bucuresti, sector 5, Soseaua Viilor nr. 92, telefon de contact 0722 63 63 12 – Marius Dobrica, Director de Vanzari.

“Pentru generatoarele de curent comercializate (Kipor, GenPower si Stager) oferim garantie 2 ani persoanelor fizice si 1 an persoanelor juridice, iar pentru reviziile periodice si service va stam la dispozitie cu service la nivel national la cele mai inalte standarde. Toate generatoarele din oferta noastra se afla pe stoc, iar livrarea se va face gratuit (pentru comenzile mai mari de 3000 de Lei) in maxim 24/48 de ore de la confirmarea platii. Oferim spre vanzare generatoare de curent electric de puteri variate, adaptate nevoilor dumneavoastra”, se mentioneaza pe generatoaredecurent.info.

Generatoare Kipor, Stager, dar si Iveco, Deutz, Man, Honda, Caterpillar, Mitsubishi si multe alte branduri pot fi comandate din magazinul firmei mentionate mai sus. Pe website pot fi gasite o parte dintre modelele comercializate, insa in oferta pot aparea oricand modele noi. Orice tip de generator ar fi necesar, cu siguranta va fi disponibil pentru vanzare in cel mai scurt timp cu livrare la locul unde va fi utilizat. Compania este certificata ANRE, ofera transport si montaj, precum si service printr-o retea nationala de 31 de unitati in toata tara. Multi ani de experienta fac ca serviciile oferite sa fie foarte valoroase si apreciate de clienti, pe langa calitatea generatoarelor in sine.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole