mobilPay - campanie de promovare a platilor online cu cardul: 0% comision

28 iunie 2011

Magazinele online care vor efectua prima tranzactie cu cardul in perioada 27 iunie – 15 septembrie pe platforma mobilPay, beneficiaza de 0% comision pentru urmatoarele 3 luni de la procesarea primei plati. Peste 150 de magazine online sunt asteptate sa se inregistreze pe platforma mobilPay in acesta perioada.


“Dorim sa dam un nou impuls adoptiei platilor electronice in Romania. Orice firma, indiferent de aria de activitate va avea ocazia sa implementeze cu zero costuri plata cu cardul. In acelasi timp, vom oferi tot suportul necesar pentru partenerii care nu au capabilitati tehnice, dar care doresc sa faca pasul spre aceasta modalitate de comert eficienta, eleganta, dar mai ales sigura atat pentru comercianti, cat si pentru cumparatori”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia Sistem, operatorul serviciului mobilPay.

Campania promotionala se adreseaza atat magazinelor online deja inregistrate pe platforma mobilPay, dar care nu au efectuat nicio tranzactie pana in prezent, cat si comerciantilor noi.


De la efectuarea primei plati pe platforma mobilPay, comerciantii beneficiaza timp de trei luni de 0% comision, iar dupa expirarea perioadei de gratuitate, acestia vor putea in continuare procesa platile la cel mai avantajos comision din piata existent la ora actuala, care pleaca de la 2,3% + 0.1 euro pentru fiecare tranzactie, indiferent de volumul acestora.

La sfarsitul celor trei luni de campanie, reprezentatul Netopia apreciaza ca peste 150 de magazine online noi se vor inregistra pe platforma mobilPay, iar alte 50 de magazine inregistrate deja, vor procesa prima plata online cu cardul.


“Este deja a doua campanie promotionala de acest gen pe care o desfasuram in ultimul an. La prima editia incheiata in iarna, aproximativ 200 de magazine online au optat pentru plata online cu cardul prin serviciul mobilPay”, a adaugat Antonio Eram.

Link to pay, cea mai noua functionalitate de plata a mobilPay

Odata cu aceasta campanie promotionala, mobilPay va lansa si aplicatia Link to pay, cea mai noua modalitate simplificata de plata din portofoliul companiei. Concret, fiecare comerciant va putea sa isi defineasca un produs/serviciu in platforma, primind pentru el un link catre un formular de plata.


Comerciantii pot integra acest link in cadrul mesajelor de vanzari sau il pot trimite prin e-mail, Messenger ori Facebook potentialilor clienti, fara a mai necesita implementare tehnica si fara alte costuri suplimentare.

Potrivit reprezentantilor Netopia Sistem, noua aplicatie se adreseaza tuturor comerciantilor inregistrati pe platforma mobilPay, cu precadere agentiilor de turism, organizatorilor de evenimente sau celor care ofera cursuri sau abonamente de orice fel.

mobilPay este unul dintre cei mai importanti procesatori, cu o cota de piata estimata pentru acest an la 40%, corespunzatoare unui numar de 1,5 milioane de tranzactii.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro