[Masterclass Nou] Profitable growth in a competitive landscape

Categorie: Afaceri, Video

Vei beneficia de o abordare structurată și clară asupra celor mai importante aspecte ale managementului strategic ce îți va permite construirea propriului plan concret de dezvoltare și scalare al businessului.
Înscrie-te folosind link-ul următor. Locurile sunt limitate – http://bit.ly/BDM-CristianCojocaru

Ce subiecte vom aborda în masterclass?

✔ Market Insight
✔ Setting strategic goals
✔ Strategic planning
✔ G2M Strategy
✔ Execution planning
✔ Contingency plan

De ce să partici la acest masterclass?

Vei înțelege conceptul de management strategic
Un bun management strategic este esențial pentru succesul pe termen lung. Acesta implică definirea unei strategii de afaceri cu obiective clare, crearea de planuri clare cu privire la modul în care aceste obiective vor fi atinse, alinierea activităților de afaceri pentru a sprijini obiectivele și alocarea resurselor necesare realizării obiectivelor.

Vei construi direcții de dezvoltare strategică ale companiei
Managementul strategic necesită, de asemenea, abilități de strategie pentru a trece de la analiza de afaceri la strategia de afaceri – adică identificarea oportunităților din analiza de afaceri, alegerea celor care trebuie să urmeze, și apoi dezvoltarea unei strategii care definește modul în care compania va folosi oportunitățile alese.

Vei învăța cum să stabilești obiective și a KPI-uri de succes
După ce au fost stabilite obiectivele, este nevoie de indicatori care să măsoare progresul. Asta fac KPI-s, arată statusul sau gradul de îndeplinire al obiectivelor. Un indicator „cheie” trebuie să fie esențial, trebuie să te facă să tresari când se modifică cu mai mult de 5% (sau 10, sau 15, alege cifra cea mai potrivită pentru fiecare caz).

Vei dezvolta planului strategic, componentele și structura acestuia.
Planul Strategic reflectă obiectivele, programele, măsurile la nivelul unui sector pe care compania/instituția le planifică pe perioada a patru ani și pentru care alocă fonduri în limita resurselor bugetare destinate sectorului corespunzător cadrului bugetar pe termen mediu atribuit acesteia, pentru implementarea lor și obținerea rezultatelor estimate.

Vei înțelege importanța creării unui plan de rezervă
Planificarea este o etapă crucială în dezvoltarea afacerii. Deși este mai puțin antrenantă și pare o pierdere de timp pentru unii antreprenori, planificarea este un proces ce nu ar trebui neglijat. Un plan consistent asigura un start bun și oferă direcție. Din păcate însă, puțini antreprenori pornesc la drum cu un plan bun iar și mai puțini se gândesc la planul de rezervă.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest masterclass, cum să participi; dar și despre Cristian COJOCARU, accesează link-ul următor; locurile sunt limitate: http://bit.ly/BDM-CristianCojocaru


Video – [Masterclass Nou] Profitable growth in a competitive landscape


Sursa: Business Days

 


Alte articole