LinkedIn - acum si versiunea in limba romana

27 iunie 2011

LinkedIn, cea mai mare retea de socializare profesionala, cu peste 100 de milioane de utilizatori la nivel mondial, anunta ca LinkedIn.com este disponibil si in limba romana. Peste 400.000 de angajati din Romania au deja profiluri pe LinkedIn si peste 1.000 de grupuri au legatura cu Romania. Companii mari precum Romtelecom, Petrom si Romstal si-au creat deja pagini dedicate pe LinkedIn.

Cel mai bine reprezentate trei industrii romanesti pe LinkedIn, in functie de numarul de utilizatori din Romania, sunt: 1. Industria financiar-bancara; 2. IT & servicii; 3. Telecomunicatii


Cele trei companii din Romania cu cel mai mare numar de angajati cu conturi pe LinkedIn: 1. Petrom; 2. BCR; 3. Romtelecom.

„Peste 25 de milioane de profesionisti din intreaga Europa isi creioneaza, in acest moment, identitatea lor profesionala, isi construiesc retele de cunostinte si valorifica la maximum informatiile si oportunitatile puse la dispozitie de LinkedIn”, a declarat Ariel Eckstein, director general al LinkedIn Europa.


„Lansarea versiunii in limba romana va veni in intampinarea numarului tot mai mare de utilizatori romani care isi creeaza conturi personale pe LinkedIn. Numarul nostru de membri din Estul Europei creste continuu si cred ca LinkedIn are un potential puternic de crestere in aceasta regiune. Lansarea in limba locala a site-ului nostru atrage adesea o generatie cu totul noua de utilizatori, imbunatatind astfel experienta de utilizare a LinkedIn pentru intreaga comunitate”, a adaugat Eckstein.


Lansarea unor versiuni locale ale site-ului LinkedIn.com a fost si ramane unul dintre elementele cheie care a sustinut expansiunea companiei la nivel international. De altfel, tot astazi, in afara de versiunea in limba romana, LinkedIn a lansat si versiuni in limbile turca si rusa, site-ul fiind disponibil deja in alte sase limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, germana, italiana, portugheza si spaniola.


LinkedIn este cea mai mare retea de socializare profesionala on-line din lume, avand peste 100 de milioane de membri in peste 200 de tari si teritorii. Site-ul LinkedIn a fost lansat in 2003, iar printre membri se numara, in acest moment, manageri din toate companiile incluse in topul Fortune 500. Compania LinkedIn are actionariat public si un model de business diversificat, in care veniturile provin din abonamentele utilizatorilor, din vanzarea de publicitate si din solutii specifice de recrutare. LinkedIn are sediul in Mountain View, California, S.U.A. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro